Publicitat
Política · 24 de Maig de 2016. 19:28h.

El PPC avisa que una part dels Pressupostos “poden ser inconstitucionals”

Millo diu que “algunes despeses tenen relació directe amb el procés independentista”

El PPC avisa que una part dels Pressupostos “poden ser inconstitucionals”

Enric Millo

El portaveu parlamentari del PPC, Enric Millo, ha avisat que algunes partides dels Pressupostos que el Govern ha presentat aquest dimarts “podrien estar revestides d’una possible inconstitucionalitat”, perquè “estan relacionades amb el procés independentista” i “destinades a competències suspeses pel Tribunal Constitucional”.

“Em refereixo a les despeses, per exemple, del departament Afers Exteriors, que el TC ha deixat clar que no és competència de la Generalitat, i per tant podríem parlar del departament d’’Afers Suspesos’, i al qual el Govern vol aplicar un increment del 48% de la despesa”, ha assenyalat Millo.

El portaveu parlamentari ha dit que analitzaran jurídicament aquestes partides i, en cas de considerar-ho oportú, “demanaríem un dictamen al Consell de Garanties Estatutàries” sobre els Comptes de la Generalitat. En tot cas, Millo ha assegurat que el PPC presentarà una esmena a la totalitat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#2 botifler1914, Sintaca, 25/05/2016 - 09:43

Son los presupuestos de la Srta. Pepis Junqueras, todo maquillaje y postureo, pero no cuadran ni a golpes de constitucional.