Publicitat
Política · 4 d'Agost de 2014. 17:33h.

El PPC calcula un deute de 85 milions al consell comarcal del Barcelonès

L'organisme ha pagat 4,3 milions en interessos per deute acumulat durant el 2013

El PPC calcula un deute de 85 milions al consell comarcal del Barcelonès

El regidor del PPC a l'Ajuntament de Barcelona, Javier Mulleras

El Partit Popular de Catalunya (PPC) ha denunciat que el Consell Comarcal del Barcelonès acumula un deute que supera els 85 milions d'euros i que ha pagat 4,3 milions en interessos per deute acumulat durant el 2013.

El portaveu adjunt del grup municipal Popular a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Mulleras, ha afirmat que el deute “que estan tractant de sanejar venent pisos i aparcaments, equival al pressupost de tot un any del Consell Comarcal, que ha d'abonar 4,3 milions anuals en concepte d'interessos, a raó de 12.000 euros diaris”, ha afegit.

Mulleras ha apuntat que “el Consell Comarcal i la seva empresa Regesa segueixen sent un ‘pou sense fons’ que dilapida els diners dels barcelonins”. Segons el regidor popular “la mala gestió financera i l'ús partidista del Consell Comarcal dilapiden els diners dels barcelonins”, gastant a sanejar el seu deute els recursos que haurien de destinar a beques-menjador, escoles, habitatge social o transport escolar, ha assenyalat.

En aquest sentit, el PPC ha reclamat “que es dissolgui de forma immediata el Consell Comarcal” i ha afirmat que és “un organisme que es manté viu de forma artificial, tot dilapidant recursos dels barcelonins a mantenir estructures de cost i personal faraòniques, que només responen als interessos dels 4 partits que governen junts – CiU, PSC, ICV i ERC-“.

El regidor popular també ha dit que el Consell Comarcal perjudica “greument autònoms i empreses de Barcelona, en pagar amb retards d’una mitjana de 400 dies, incomplint així de forma continuada la llei de pagament a proveïdors”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 iñigo, bi, 05/08/2014 - 19:08

Madre del amor hermoso.... No es ya que sean instituciones perfectamente inútiles y prescindibles.... ¡Es que han generado una deuda monstruosa! Así es como se intrvienen los países. Que venga la Merkel.

#3 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 05/08/2014 - 01:25

Bé, doncs ens dóna la raó que Espanya ens roba. Ho volen més clar que si no tinguéssim l´espoli fiscal, no tindríem el forat?. Les matemàtiques són per a tothom igual. Que rumiïn els nacionalistes espanyols.

#2 Josep-Maria, Barcelona, 04/08/2014 - 21:14

T. Creus té tota la raó: recordo haver llegit aquelles declaracions d'Ortega, fetes en un moment en què indignava que les retallades no afectessin els polítics.
¿Què es pot esperar d'algú que va mentir sobre la seva titulació? ¿I d'un president que no va donar importància a aquella mentida?

#1 T Creus, Corruptaluña, 04/08/2014 - 20:17

Este es uno de los que dijo la, ahora titulada universitaria, Joana Ortega que desaparecerían junto a 2.000 cargos políticos, con la nueva ley que estaban fraguando. De eso hace ya más de 2 años.
Por lo visto estos geniales cerebritos de nuestra Genealitat, tampoco han encontrado el momento preciso.