Publicitat
Política · 14 de Juny de 2017. 19:49h.

El PPC compara el Govern amb la Lliga Nord

Els ‘populars’ recriminen a Puigdemont que parli “d’egoisme fiscal i de posar fronteres a la solidaritat” en un ple sobre pobresa

El PPC compara el Govern amb la Lliga Nord

Fernando Sánchez

El diputat del PPC, Fernando Sánchez, ha comparat el Govern amb la Lliga Nord italiana durant el ple parlamentaria d’aquest dimecres per fer balanç del primer any dels compromisos adoptats per combatre la pobresa. El representant dels ‘populars’ ha mostrat un cartell de la formació italiana on es pot llegir “contra la Roma lladre”. Sánchez ha recriminat Carles Puigdemont que “aquest és el tipus de discurs que ha fet vostè”. “En un debat de solidaritat, de justícia social, ens ve a parlar d’egoisme fiscal, posar fronteres a la solidaritat”, ha denunciat el PPC.

Prèviament, havia intervingut el president del PPC, Xavier García Albiol, per acusar l’Executiu català de tenir “abandonats” als ciutadans “que ho estan passat pitjor”. En aquest sentit, ha explicat que l’argument del Govern per “justificar l'abandonament de la matèria és culpar el govern d'Espanya”. “Es tracta d'una sortida recorrent, que tant serveix per les polítiques fiscals, com per les infraestructures, l'ensenyament i la sanitat. La culpa sempre la té Madrid i el govern d'Espanya", ha subratllat Albiol.

El líder del PPC al Parlament ha denunciat que l’Executiu de Puigdemont destini “subvencions a entitats afins” i “oficines a l'exterior amb aparença d'ambaixada”, en comptes d’invertir en polítiques socials. “La seva distracció sobre els probelems reals que tenen els catalans està provocant que no es donin respostes que estiguin a l'alçada de les circumstàncies”, ha reblat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 15/06/2017 - 12:12

‘Hi ha països que han vingut a dir-nos que faran tant com puguin per reconèixer-nos’

Adam Casals, delegat de la Generalitat de Catalunya a Àustria

#7 pepe.----, andorra, 15/06/2017 - 11:32

entonces los peperos sois peores q los de la liga norte, en Galicia han colocado a todos los del BNG al frente de la educacion, en Baleares han pasado por el tubo al dejar infiltrar en la enseñanza a los colonos del imperialismo catalan, en Valencia, lo mismo, el PP no tiene autoridad moral para reprocharle nada al separatismo, son sus complices.

#6 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 15/06/2017 - 09:36

La patria primer.

Pero si es molt senzill.

#5 Leonidas, Santa Coloma, 15/06/2017 - 00:23

Y también le convendría comparar el PP con Força Italia de Berlusconi, que se parecen muchisimo en cuanto a la corrupción, y recordar que a Berlusconi le lanzaron un "souvenir" a la boca y a Mariano le lanzaron un derechazo en su pueblo natal.

#4 Karhu, Bcn, 14/06/2017 - 23:04

Una cosa es solidaritat, laltre es pagarvos les putes les festes i el feudalisme. Amb un repartiment que ni per les mateixes clases en igualtat de conducios dependra del territori que tinguis uns drets o no, que sho expliquin a la agricultura, un sector gens important per un pais no? XD

#4.1 sid, bcn, 15/06/2017 - 10:47

defenses un estat centralitzat on tot els ciutadans tinguin els mateixos drets i deures i no hi hagi diferències per questions territorials o històriques?

#4.2 pepe.----, andorra, 15/06/2017 - 11:30

los territorios no tienen derechos, los tienen las personas. Y quienes podrian decir eso q mencionas son los barceloneses, q le estan pagando la fiesta separata todos los demas a cambio de nada, bueno, a cambio de ser sableados en forma de impuestos y expoliados a traves del presupuesto.

#4.3 manuel, Barcelona (España), 15/06/2017 - 11:51

«La leche sí que es un súperalimento, aunque la moda no lo considere así»