Publicitat
Política · 16 d'Abril de 2013. 18:01h.

El PPC compara el pacte CiU-ERC amb "el pitjor del tripartit"

"Estem revivint un cúmul de despropòsits"

El PPC compara el pacte CiU-ERC amb "el pitjor del tripartit"

Rodríguez, durant la roda de premsa

El portaveu adjunt del grup parlamentari del PPC, Santi Rodríguez, ha assegurat que el pacte de legislatura entre CiU i Esquerra "ens recorda el pitjor del tripartit". Rodríguez, en roda de premsa a la cambra catalana, ha criticat així "les declaracions en sentit oposat" sobre la consulta sobiranista.

El diputat ha assegurat que "aquesta situació és extraordinàriament seriosa" i és per això que des del PPC "estudiarem quines iniciatives de control al Govern podem dur a terme".

A banda, ha considerat que és "una mica rebuscat" que Albert Castellanos, secretari de política econòmica d'Esquerra, hagi deixat el seu càrrec com assessor del conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, menys de dos mesos després de ser nomenat.

"Aquest pacte CiU-ERC ens recorda el pitjor el del tripartit", ha afirmat abans de dir que "estem revivint un cúmul de despropòsits que es vivien als primers anys del tripartit". "Això no contribueix a generar estabilitat en un país ni confiança en un govern", ha lamentat. 

"Això només porta confusió i inestabilitat", ha manifestat Rodríguez segons el qual "em recorda a l'època del tripartit que es feia votacions entre els consellers i conselleres que a la tarda criticaven el que havien aprovat al matí".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 valeroribas, Manresa, 17/04/2013 - 16:31

¿QUE DIFERENCIA HAY? ¿EL CAPO?

#1 Trinity, Rellinars, 16/04/2013 - 20:49

doncs a mi el tripartit em molava