Publicitat
Política · 13 de Juliol de 2009. 08:47h.

El PPC considera "un engany" el finançament

“Aquest model generarà més dèficit, més endeutament i augmentarà l’atur”

El PPC considera "un engany" el finançament

Enric Millo

El secretari d’economia del PPC, Enric Millo, ha anunciat que aquest model de finançament “no resol els problemes i les necessitats que té Catalunya per lluitar contra la crisi”. Segons el dirigent popular aquest model “generarà més dèficit, més endeutament i augmentarà l’atur”. En aquest sentit, ha comentat que “des del PPC sempre s’havia defensat que el nou model no impliqués un augment del dèficit”.
 
Així mateix, Enric Millo ha recordat el dèficit de la Generalitat en el 2008 és de 4.800 M€ i per a 2009 superarà els 5.000 M€. Per aquest motiu, considera que aquest model "no serveix ni per tapar el dèficit que ja s'està generant i suposarà augmentar la pressió fiscal per poder eixugar-lo, cosa que farà empitjorar la situació econòmica i a mitjà termini provocarà més atur".
 
Per altre banda, Millo ha lamentat “la manca de transparència i l’opacitat amb la que s’ha portat la negociació, ja que no coneixem les xifres”. En aquest sentit, ha recordat que “qui ha confeccionat el model no ha volgut donar-les i s’ha negat a dir-les”. Segons el dirigent popular “aquest és la manera de fer política dels socialistes”.
 
Finalment, per a Millo “això no és el que ens havien promès, per aquest motiu no podem estar d’acord”. Segons el dirigent popular “hem assistit a un final de pel·lícula pobre, esquifit, ple d’ambigüitats i incerteses per al futur”. “Ens plantegen un miratge als catalans, quan en realitat és un nou engany” ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 txaviees, Barcelona, 13/07/2009 - 13:14

I ara ens treuran l'impost de succesions? o continuaran malgastant els nostres diners mentres continuen dient que la culpa és de Madrit? Tenim el que votem.

#5 Agapito, Villanueva del Pardillo, 13/07/2009 - 11:11

Donde esta Esperanza? como lo dice ella? a caballo regalado...... Como nosotros vamos sobrados... pues nunca va mal un poco mas de pasta.

#4 Kropotkin, Vic, 13/07/2009 - 11:10

Roger (Calldetenes): Se dice "Y los" no "I los". Como, obviamente, eres una victima de la inmersión lingüistica, no te lo tendré en cuenta.

#3 Hug, Begur, 13/07/2009 - 10:57

El que no es un engany son el 5.000 milions de deficit de la generalitat. Aixo es el que ha asustat a Madrid per que obri una mica mes la ma. Es el model Andalus, el mes efectiu

#2 Roger, Calldetenes, 13/07/2009 - 10:21

Al fin alguien reconoce que hay problemas de financiacion en Catalunya:Terceros per capita en recaudacion y onceavos en financiacion per capita. I los mas beneficiados, los de siempre: Madrid. Ha hecho falta un deficit de 5.000