Publicitat
Política · 8 de Juliol de 2015. 14:20h.

El PPC contraataca

Camacho presenta un informe per rebatre els "greuges" que va denunciar el Govern

El PPC contraataca

Camacho, amb l'informe a la mà

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha rebatut els suposats "greuges" de l'Estat cap a Catalunya denunciats pel Govern amb un document elaborat per la seva formació i ha criticat que provoquin "un enfrontament" entre els catalans i la resta d'Espanya.

Durant la sessió de control al president de la Generalitat al ple del Parlament, Sánchez-Camacho ha exhibit un document elaborat pel seu partit per rebatre els suposats "greuges" que va denunciar fa uns dies l'executiu català amb el seu informe "crònica d'una ofensiva premeditada", que la dirigent popular ha titllat de" vergonyant "i d'estar" ple de mentides".

El document del PPC, titulat "Crònica d'una veritat oculta", rebat alguns dels arguments que esgrimeix habitualment l'executiu català en la seva denúncia del tracte de l'Estat cap a Catalunya, com l'absència de diàleg, la manca de liquiditat, el dèficit d'inversions en infraestructures, la recentralització o la judicialització de la política amb els recursos que presenta el Govern espanyol davant del Tribunal Constitucional.

Sánchez-Camacho ha justificat la presentació de l'informe del seu partit perquè els catalans coneguin la "veritat" davant l'informe del "odi" del Govern que provoca, ha advertit, un "enfrontament entre els catalans i la resta d'Espanya".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Tirant, bcn, 09/07/2015 - 23:23

Este informe ... ¿Lo difundirá TV3 durante varias semanas para que todos los catalanes lo conozcamos ?... Lo digo porque los del PP son tan tontos que serán incapaces de difundirlo a través de TVE ...

#8 fideli, rdnes, 09/07/2015 - 10:29

s'esforça i ho aconsegueix la Camacho, cada cop guanya més pes....

#7 Hehehe, Barcelona, 09/07/2015 - 08:13

Aquesta no va anar a parlar amb la seu central del PP per demanar un finançament "més just" i li van tancar la porta als nasos? hehehe

#6 Hector, Bcn, 08/07/2015 - 20:54

Fins i tot financial times adverteix a espanya de que millori el sistema de finançament, pero es mentira...

#5 andreu, tarragona, 08/07/2015 - 17:49

Llavors per que Cifuentes s'ha ofert per intentar millorar el sistema de financiació?