Publicitat
Política · 7 de Maig de 2015. 14:32h.

El PPC creu que "el suflé sobiranista va baixant"

"La gent cada dia sap on està l'ús de la raó, de l'objectivitat, de la prosperitat a Catalunya"

El PPC creu que "el suflé  sobiranista va baixant"

Rafael Luna

El diputat del PPC, Rafael Luna, ha manifestat que "el suflé sobiranista va baixant” i ha criticat que la Generalitat prioritzi el procés independentista en comptes de crear mesures per lluitar contra la creació d'ocupació.

Durant el debat de la moció sobre les mesures per a fer front a la desocupació de les persones de més de 45 anys, Luna ha manifestat que “la Generalitat ens té preocupats en unes prioritats que no són les prioritats de creació d'ocupació, sinó d'aquesta independència que sembla ser la salvació de la pàtria”.

“I que ens adonem -ha afegit- cada dia com el suflé va baixant, perquè la gent cada dia sap on està l'ús de la raó, de l'objectivitat, de la prosperitat a Catalunya”. D’altra banda, Luna ha criticat que el president de la Generalitat, Artur Mas, i del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, hagin assistit a la col·locació de la primera pedra de Ferrari Land a Port Aventura perquè “hauria d’estar aquí”. 

La diputada de CiU, Mercè Jou, li ha retret aquest comentari al diputat popular: “No m’ha agradat gens el comentari que ha fet del nostre conseller i sobretot del nostre president”.

Luna li ha replicat que “vostè ha fet una campanya publicitària, però jo li reitero que l’obligació avui del president de la Generalitat i del conseller d’Empresa i Ocupació és el Parlament de Catalunya, que és la màxima representació del poble de Catalunya. I per fer Ferrari ho pot fer un altre dia dintre de Barcelona World i no de Port Aventura”.

Aleshores, ha intervingut el president del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull, que li ha demanat a Rafael Luna que “comenci per casa seva”. “Quantes vegades alguns diputats seus, molt importants, fallen al Ple perquè estan en actes electorals?”, li ha preguntat.

Finalment, el portaveu del PPC, Enric Millo, ha dit que “l’obligació del president de la Generalitat és estar present en el Parlament quan està constituït i està en ple funcionament”. “El portaveu de CiU es deu pensar que la resta de diputats d’aquesta cambra ens mamem el dit i no tenim present que avui comença una campanya electoral”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 Roger, L'H, 08/05/2015 - 15:50

Akest home hauria de deixar de menjar sufle.

#6 laila, bcn, 08/05/2015 - 09:31

T'has menjat tots els cacahuets de la mona?

#5 jajaja, bcn, 07/05/2015 - 19:34

ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja......... :-)

#4 Xipolleig, Barcelona, 07/05/2015 - 17:15

Jo crec que en Luna deu viure entre " soufflés" i s'ha cregut això que el projecte per la independència és un soufflé.
Tranquil et podem ajudar a aprimar, però sobretot t'ajudarem a que vegis que és un soufflé i el que no ho és.
Espera't al setembre i ho veuràs

#4.1 BEJOTA, bcn, 07/05/2015 - 17:46

E. EUROPEES. Els 1.401.421 vots que van aconseguir ERC, CiU i ICV en són pocs en relació amb els 5.317.789 catalans cridats a les urnes. Tot just un 26% del cos electoral. "De cara a Europa, això no és força suficient", apunta. "Encara han d'aparèixer un milió de vots independentistes més" (=27 s)

#3 BEJOTA, bcn, 07/05/2015 - 15:53

Joana Ortega, ofereix les dades definitives de la consulta independentista del 9Ngencat.cat

Política 01/12/2014 21:02 Hi va votar un 37%.
La Generalitat xifra la participació final en la consulta en el 37% del cens, i el suport a la independència en el 30%

#3.1 BEJOTA, bcn, 07/05/2015 - 15:53

GAME OVER !