Publicitat
Política · 7 de Juny de 2009. 22:56h.

El PPC creu que "el tripartit s'ha acabat"

Afirmen en un vídeo que "els catalans són l'esperança de tota Espanya"

El Partit Popular de Catalunya ha aconseguit col·locar al Parlament Europeu els seus dos candidats: Aleix Vidal-Quadras i Santiago Fisas. Els resultats han esperonat les expectatives de la formació a Catalunya. La presidenta, Alícia Sánchez Camacho, s'ha afanyat a anunciar que "l'etapa del tripartit s'ha acabat" i que l'electorat a enviat "un missatge clar" a José Montilla perquè els partits de govern "han baixat en escons i en vots". Camacho també ha assegurat que s'obre "un nou cicle" i que "serem determinants en les futures eleccions".

D'altra banda, el PP català ha presentat la campanya "El futur comença avui" amb la qual "agraïxen als catalans la confiança dipositada en la formació a les últimes eleccions europees, en la qual han empatat a dos diputats catalans amb el PSC i doblat a CIU, que ha obtingut només un". L'audiovisual assenyala que "els catalans són l'esperança de tota Espanya" i indica que el resultat del PP català en els comicis europeus és només el principi". Finalitza amb l'eslògan "El futur comença avui" i una foto de la presidenta dels populars catalans, Alicia Sánchez Camacho.

Vidal-Quadras, Camacho i Fisas; al míting final de campanya
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Atilano, London, 08/06/2009 - 13:28

La pena a que no se presenta como candidato a la Preseidencia de la Generalidad el señor Vida-Quadras subiría como la espuma. ¡¡VISCA ESPANYA!!

#3 Sergi, Ripollès, 08/06/2009 - 09:12

Si el PP ha de ser clau a les pròximes eleccions anem bé. Colla de Fatxes!

#2 Xavier, Gavà, 07/06/2009 - 23:57

Visca el PP de Catalunya!!!!!

Alicia Sanchez Camacho surt reforçada!!!

#1 jaume primer, barcelona, 07/06/2009 - 23:30

que Deu us escolti, i a veure si acabem amb aquesta malediccio que suposa aquests delinquents del tripartit...! Salvem el pais!