Publicitat
Política · 12 de Setembre de 2010. 15:30h.

El PPC creu que els mossos van ser burlats

Demana una investigació de l'Audiència Nacional per la crema d'una foto del Rei

El PPC creu que els mossos van ser burlats

Alberto Fernández, en una imatge d'arxiu

El president del grup municipal del Partit Popular a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha demanat que l'Audiència Nacional actuï sobre els responsables que van cremar la fotografia del Rei i que investigui l'incompliment de l'acte proetarra al Fossar de les Moreres durant la celebració de l'Onze de Setembre.

Fernández Díaz ha lamentat que "tot i la prohibició de l'Audiència Nacional, uns 40 joves van poder concentrar a uns pocs metres de l'emplaçament inicial de la convocatòria, on es van manifestar a favor dels presos proetarres i van cremar una foto del Rei tot i la presència dels Mossos d'Esquadra".

Finalment, el president Popular ha reclamat "explicacions per conèixer els motius pels quals es va burlar parcialment aquesta prohibició i els encaputxats van poder actuar amb total impunitat".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 carracuca, barcelona ESPAÑA, 13/09/2010 - 23:36

con dos cojones, Alberto, el siguiente paso de estos cachorros indepes y separatas es emular a sus capos políticos de terra lliure empuñando las pistolas. Pero todos estos "valientes" serán los primeros en salir como ratas con el rabo entre las patas cuando la cosa se ponga seria.

#6 badoc, Girona, 13/09/2010 - 09:07

El PP, com a força d'ocupació, mai ha demanat que s'investigui sobre les moltes senyeres que es van cremar durant les celebracions per la roja.
Per a ells, cremar senyeres i símbols catalans ja està bé.

Ara, però cremar una estanquera o una foto del rei... a la presó!

#5 josep mª, Girona, 13/09/2010 - 09:04

El que està clar és que els que estan instalats en la queixa i el lament sistemàtic son aquesta patuleia ploramiques del PP.
Ja cansen!!

#4 víctor, bcn, 12/09/2010 - 20:36

El PP només viu de denunciar ciutadans que no pensen com ells i de recórrer a l'estat policial. No té cap altre propòsit que perseguir tot el que no li agrada. Són neofranquistes durs i purs. Res més.

#3 david, l'Hospitalet, 12/09/2010 - 18:35

Home, a mi em sembla perfecte que es cremin fotos del Bobón i estanqueres perque son simbols d'opressió. Ara, els mossos si son burlats constantment, els secretes son tant evidents, se'ls clissa tant ràpid amb aquesll posat d'idiota esperant l'autobus que fan pena pobrets...