Publicitat
Política · 9 de Maig de 2021. 10:05h.

El PPC creu que Junts "ens portaran a eleccions"

Santi Rodríguez ho considera "si hi ha una mínima possibilitat que Junts avanci a ERC"

El PPC creu que Junts "ens portaran a eleccions"

El secretari general del PPC, Santi Rodríguez, ha manifestat aquest dissabte que hi haurà una repetició electoral en funció dels càlculs electorals que faci Junts. En una entrevista a la cadena Cope, el dirigent popular també ha afirmat que "cada vegada hi ha més independentistes que veuen que el camí actual no porta enlloc i que ens estem empobrint com a societat".

"Si hi ha una mínima possibilitat que Junts avanci a Esquerra, estic segur que no els preocuparà ni la pandèmia, ni la situació de país ni que portem dos anys sense govern, ni la crisi econòmica: ens portaran a altres eleccions", ha advertit. Santi Rodríguez ha considerat que la principal barrera que impedeix formar govern "és que Junts ha d'acceptar que ERC ha tret més vots i han de fer president a un polític d'Esquerra".

Rodríguez també ha apuntat que "cada vegada hi ha més independentistes que veuen que el camí actual no porta enlloc i que ens estem empobrint com a societat" i que "ja hi ha independentistes que reconeixen que tot això és una gran mentida que només serveix per mantenir a una determinada classe política".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat