Publicitat
Política · 31 d'Octubre de 2012. 11:05h.

El PPC creu que un nou finançament reduiria l'independentisme

Sánchez-Camacho afirma que "si es produís una millora del model es tornaria al 20% que hem tingut tot aquest temps"

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat que un nou model de finançament per a Catalunya reduiria l'independentisme. "Si es produís una millora del model es tornaria al 20% que hem tingut tot aquest temps" perquè "a Catalunya no hi ha un augment de l'independentisme de manera estructural. És conjuntural i per raons econòmiques".

Per a la dirigent popular, "la majoria dels catalans estarien per la millora i en un major equilibri del model de finançament, que fos més just i equilibrat", però ha lamentat que "CiU té un altre projecte estratègic claríssim. Vol una Catalunya independent".

En una entrevista a Los Desayunos de TVE, ha dit que "aquesta nova Convergència ja no és la de Pujol. Tota aquesta nova generació de convergents, clarament independentistes, creu que es pot arribar a un estat independent".

"Ja tenim regles de joc, i aquí se les volen saltar", ha denunciat abans de criticar la postura del president i candidat de CiU: "el mateix Mas ha dit que se saltarà la llei. Que un governant plantegi accions al marge de la llei és gravíssim", ha reblat.

"No valen els dobles llenguatges ni els eufemismes", ha insistit, davant d'afegir que "escoltar Duran dir que ells no parlen d'independència, és un exercici d'irresponsabilitat i confusió que no mereixen els catalans".

Finalment, la líder dels populars catalans ha lamentat "que el PSC tingui complexos de defensar la espanyolitat dels catalans és un símptoma claríssim de la seva debilitat".

Sánchez-Camacho, durant l'entrevista
Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#19 amarilis, bcn, 31/10/2012 - 18:46

Malícia, aquest cap demà castigada sense panellets... CASTIGADA SIN PANELLETS! Qué t'has pensat, respondona, no et paguen per opinar ni pensar, estàs al PP, recorda-ho!

#18 don Pelayo, Barcelona, 31/10/2012 - 17:53

La Camacho tiene razón en una cosa...si fuera por sentimiento en Cataluña habria entre un 20 y un 25% de separatistas,pero por la crisis y algunas mentirijillas de los independentistas han logrado hacer subir ese %.
Sin crisis y sin España herida...seríais los de siempre.

#17 Joana, Vic, 31/10/2012 - 15:52

El que reduiria del tot l'independentisme és l'independència. Definitiu!

#16 Jordi, Barcelona, 31/10/2012 - 15:17

Sí, segurament un nou finançament reduiria l'independentisme però l'independència l'acabaria del tot.

#15 XAVI, Barcelona, 31/10/2012 - 13:59

Els catalans ens hem adonat per fi que espanyols com tu no ens enganyeu més i no volem negociar amb vosaltres més que de tu a tu i sense trampes. Tramposos i mentiders!