Publicitat
Política · 29 de Juliol de 2013. 19:47h.

El PPC creu que unes eleccions serien "la decadència de CiU"

Camacho diu que es portaria Catalunya a "un precipici perquè ERC és incapaç de governar un país"

El PPC creu que unes eleccions serien "la decadència de CiU"

Camacho, durant el programa

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat que si s'arriben a fer unes eleccions plebiscitàries seria "el principi de la decadència de CiU". A més, ha afegit que es portaria Catalunya "a un precipici".

La líder dels populars catalans, en una entrevista aquest dilluns al 3/24, ha comentat que si es fan eleccions plebiscitàries "seria la darrera equivocació o l'error històric de CiU". En aquest sentit ha recordat que les darreres enquestes apunten a una "davallada" de la federació nacionalista.

"Ja vaig dir a Artur Mas que el pacte amb ERC era una OPA del senyor Junqueras, i estan perdent vots en favor d'Esquerra", ha insistit.

Per això ha considerat que si s'arriba a les plebiscitàries i es presenta una candidatura unitària de CiU i ERC "seria el principi de la decadència de CiU i portar Catalunya a un abisme i un precipici perquè tots hem vist què passa quan governa ERC, com s'endeuta Catalunya, com entrem en els pitjors períodes de la crisi perquè són incapaços de governar un país".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 Eduardo González Palomar, Manlleu, 30/07/2013 - 22:47

¡Para mí no cabe duda de que el PSC es el candidato número uno a desaparecer en pocos años de la escena política de Cataluña, pero después irá CiU!

#9 Enric_J_M, Bc, 30/07/2013 - 18:42

És admirable com aquesta senyoreta es preocupa pel benestar electoral de CIU... deu ser l'única persona que lidera un partit que es preocupa pels altres.O no serà que...?

#8 LOLA, BCN, 30/07/2013 - 09:58

Jo crec que la decadència seria pel PPC. Els seus vots van a Ciutadans, que al ser un partit encara petit tenen menys corrupció que ells. per altra banda, molta gent de CIU votaria ERC per primer cop per l'ansietat d'obtenir la independència de forma ràpida, i auqest potser no es el bon camí.

#7 pep, Vic, 30/07/2013 - 08:55

el que amaga es que no volen eleccions perquè saben els del PP que el bloc sobiranista reafirmaria la pujada. Es a dir el poble a través de les urnes parlarien i això no els hi agrada gota.

#6 laila, bcn, 30/07/2013 - 08:25

Doncs al lloro que ho diu una experta en decadència