Publicitat
Política · 26 de Setembre de 2011. 14:36h.

El PPC culpa CiU d'allargar "un any i mig" la legislatura

Jorge Fernández retreu a Duran el suport a Zapatero el 12 de maig de l'any passat

El vicepresident 3er del Congrés dels Diputats i cap de llista del PP per Barcelona, Jorge Fernández Díaz, ha afirmat que "hem perdut un any i mig per començar a sortir de la crisi”. “Un temps perdut gràcies també al suport de CiU, quan el passat 12 de maig el president del Govern va anunciar el Decret de les retallades de l’estat del benestar, i es va aprovar gràcies a l’abstenció de CiU”.

Per al candidat del PP amb la decisió del 12 de maig, “CiU va primar els interessos de partit i no els interessos dels país”. ”Aquella decisió, per motius electorals, l’han patit molts catalans que han sofert durament les retallades i la crisi”, ha conclòs.
 
El candidat del PP ha insistit que “aquesta legislatura s’ha fet massa llarga, interminable per a molts ciutadans com a conseqüència dels errors continuats del Govern de Rodríguez Zapatero que va negar la crisis, i ha arribat tard a les mesures per sortir de la crisi”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 angel, cardedol, 27/09/2011 - 21:46

si haguesin eleccions fa 1 any i mig, no arribariem els 5.000.000 d´aturats entre ells jo. Moltes gracies PSOE´cs, moltissimes gracies.

#2 angel, cardedol, 27/09/2011 - 21:43

Això si que te raò el PP, que per culpa el CyU va allargar 1 any i mig mès l´angoixa de tots el catalans i ara fa 2 mesos que demana eleccions anticipades. Perdoneu es que son tarats.

#1 Josep, Serralada de marina., 27/09/2011 - 18:54

No diguis tonteries Toti, ens han salvat de vosaltres un any i mig.