Publicitat
Política · 5 de Febrer de 2010. 20:05h.

El PPC demana a Ballesteros que faci com Ros

Acusa l'alcalde de "trair Tarragona per salvar Montilla"

El PPC demana a Ballesteros que faci com Ros

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, amb el president Montilla

El PPC considera que l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros (PSC), no ha defensat adequadament els interessos de la capital tarragonina en el projecte de noves vegueries del Govern. Per aquesta raó, ha demanat a Ballesteros que adopti la mateixa actitud que l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, també del PSC, que s'ha oposat clarament al projecte perquè està en contra de la divisió de la província en dues vegueries, la de la Plana i la de l'Alt Pirineu i Aran, i a que el Solsonès passi a formar part de la Catalunya Central.

Segons Alejandro Fernández, portaveu del grup municipal del Partit Popular de l’Ajuntament de Tarragona, "la reunió que dilluns dia 1 de febrer van mantenir Ballesteros, l'alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez i el president Montilla, va ser un pacte secret en contra dels interessos de Tarragona”.

En opinió del PP, el fet que les declaracions fetes per Ballesteros i Pérez “coincideixin absolutament en qualificar l’avantprojecte de llei de vegueries com positiu, és incompatible amb el fet de tenir interessos absolutament contraposats”.

Fernández ha afegit que “amb les vegueries estem davant d’una comèdia, una farsa, un pasteleo. Esquerra havia amenaçat Montilla de trencar el tripartit si no s’aprovava l’avantprojecte i Montilla va cridar a l’ordre Ballesteros, que ha acceptat trair Tarragona per salvar Montilla”.

Per Fernández, “Ballesteros va posar els interessos del PSC i de Montilla per davant dels de la seva ciutat, Tarragona. L’alcalde va prometre ser un alcalde sense partit, ser l’alcalde de Tarragona i és evident que no ho ha complert”.

També ha dit que “si el PSC no li permet defensar Tarragona, el PP li obre les portes a Ballesteros perquè pugui actuar com Àngel Ros, un alcalde valent que posa Lleida per davant dels interessos del seu partit”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 MOLT KREMAT!!, TARRAKO-KAPITAL, 06/02/2010 - 12:47

Exacte,es lo q tindria q fer si estimés Tarragona,però com molts del PSC son uns venuts lametraserillos per tal de no quedar-se sense cadira,sempre hi ha alguna excepció q creu amb la seva ciutat com en Ros, aquí a callar!! si no,no surts a la foto eh?