Publicitat
Política · 19 de Febrer de 2013. 20:00h.

El PPC demana a ERC un "comportament ètic" amb Ausàs

Millo reclama a Junqueras que doni explicacions per la contractació de l'exconseller

El PPC demana a ERC un "comportament ètic" amb Ausàs

Millo, durant la roda de premsa

El portaveu del PPC al Parlament, Enric Millo, ha demanat a Esquerra un "comportament ètic" després de fer-se públic que el partit va crear una empresa a mida per contractar l'exconseller Ausàs i que aquest pogués cobrar l'atur.

"Des d'ERC al nostre entendre haurien de donar explicacions", ha comentat Millo abans de dirigir-se al president dels republicans, Oriol Junqueras, per a reclamar-li que "doni una explicació convincent, sòlida, sincera, transparent".

Així mateix ha demanat que "no s'amagui darrera d'un comunicat de sis línies. Que doni la cara  i que s'expressi i expliqui quin és el comportament que ERC ha tingut a l'hora de crear una empresa fictícia derivada per contractar una persona que està imputada per un cas de contraban".

El portaveu del PPC ha insistit que "nosaltres el que demanem és que expliquin si aquest és un comportament ètic, si ho troben normal i si és correcte actuar d'aquesta manera". "Podria perfectament tractar-se d'un frau a la seguretat social", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 Lluís de Ponent, Balaguer, 20/02/2013 - 09:58

Millo, com expliques això de les beques? http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/02/espanya_margina_els_estudiants_catalans_92850.php

#6 laura, lleida, 20/02/2013 - 09:54

Com pot aquest senyor que coneix tot girona i part de Catalunya donar lliçons d'ética? A mi em cauria la cara de vergonya però evidentment a ell no perquè la té molt dura.

#5 Ben, Reus, 20/02/2013 - 08:38

PPodrits, PPocavergonyes, coruPPtes. Com poden anar donant lliçons de moralitat? Només la mala llet més increïble o una malaltia mental expliquen el comportament d'aquesta gentussa. Bárcenas, solet, més de 22M euros. PPodrits, repeteixo.

#4 Pol, Llagostera, 20/02/2013 - 07:39

Mira qui parla, un partit que si que és ètic, haurien d'estar amagats, vergonya de partit, haurien de predicar amb l'exemple.

#3 Ull de poll, La Seu, 19/02/2013 - 23:45

Quines penques te en Millo ( i també molts d'altres de la camarilla de les Corts de Madrid) demanan comportament ètic per cobrar 1500€... Recordem l' Aznar conseller delegat d' Endesa amb sou milionari sou de ex- president, en Zaplana, Aceves etc tots consellers delegats d' empreses conegudes..