Publicitat
Política · 24 d'Octubre de 2013. 19:13h.

El PPC demana a Interior que “dissolgui Mossos per la Independència”

Reclamen que “no s’utilitzi el cos” per defensar la sobirania de Catalunya

El PPC demana a Interior que “dissolgui Mossos per la Independència”

Pere Calbó, durante el pleno

El diputat del PPC, Pere Calbó, ha demanat al conseller d’Interior, Ramon Espadaler, que dissolgui l’associació Mossos per la Independència perquè, segons ha dit, no es pot barrejar “la imatge del cos” amb la sobirania.

Calbó, que ha presentat una moció sobre les polítiques de seguretat, ha assegurat que “ho diem en forma clara i nítida, que no s’utilitzi el Cos ni la imatge del Cos per defensar la independència de Catalunya”.

“I per això conseller l’instem a que dissolgui l’associació de Mossos per a la Independència i que no permeti que agents en la seva uniformitat llueixin adhesius de banderes independentistes”, ha afegit.

D’altra banda, sobre el vídeo de la detenció de l’empresari del 'Gaixample' que va morir després de rebre diversos cops al cap, ha comentat que “no es pot acusar els agents d’assassins sense conèixer totes les proves i sense un judici previ”.

En aquest sentit, ha seguit dient que “davant d’aquells que ja han acusat i ja han condemnat els mossos d’esquadra, nosaltres ens posem al costat dels agents dels Mossos d’Esquadra i reclamem al conseller i al Departament d’Interior que s’hi posi, i que no permeti que se’ls pugui condemnar sense escoltar-los”.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#11 josep, viladrau, 26/10/2013 - 02:08

No recordo que hagin demanat el mateix en referència a la participació del SUP de la polícia espanyola a la manifestació del 12-0..Ahhh, és cert, que aquests defensaven les seves idees. Una altra iniciativa ridícula dels senyors del PP. Han demanat també quan costava el dispositiu de seguretat seu?

#10 fvckCatalonia, Hospi, 25/10/2013 - 12:58

Yo soy de "Guardias Civiles por el Golpe de Estado"

#9 Vicente, elvendrell@hotmail.com, 25/10/2013 - 12:19

No se puede entender que en el Parlamento Europeo, se acepten partidos fundados por fascistas como el PP. Quizas alguien ha de empezar a mover el tema.

#9.1 LUIS, Barcelona., 28/10/2013 - 09:18

Me quedo perplejo al observar como emplean la palabra fascismo. ¿Saben realmente lo que significa? (Busquen en el diccionario).

Un poco más de conocimiento y cultura general en la gente que opina haría el debate un poco más creible.
Tambien un poco menos de "chuleria y desprecio" por lo español.

#8 Margarita Puigpelat, Igualada no vol el Calbo, 25/10/2013 - 08:31

No feu cas de lo que diu el Calbo, nomes vol una mica de protagonisme, per justificar que fa quelcom, i seguir cobran de la mamella. El vivdor mes garn que mai ha tingut Igualada.
Moltissim igualadins no el poden veure, es un ser despreciable

#8.1 Toni_Anoia, Igualada, 25/10/2013 - 10:17

com igualadí totalment d'acrod amb tu Margarita, a veure si el tiu trepa aquest fot el camp d'una vegada per totes cap a Barcelona, que allà podrà xuclar millor de la mamella

#7 hector, bcn, 25/10/2013 - 08:13

Que prediquin amb l'exemple.i.isolguin la que va fer la gjardia civil on e pronunciaven n el mateix tema. Aaaa que ells donaven suport a les seves idees... Es clar llavors la.gc no esta per defensar a tots els.ciutadans... Nomes als seus.. Ok ok ja ho sabiem pero...disimuleu...