Publicitat
Política · 23 de Juliol de 2013. 20:38h.

El PPC demana a Navarro que "doni la cara" pel 'cas Método 3'

Millo insta el líder del PSC a "no amagar-se"

El PPC demana a Navarro que "doni la cara" pel 'cas Método 3'

Millo, en una imatge d'arxiu al Parlament

El portaveu del grup del PPC al Parlament, Enric Millo, ha demanat al primer secretari del PSC, Pere Navarro, que doni explicacions per la presumpta implicació del seu partit amb les gravacions a Alícia Sánchez-Camacho a La Camarga.

Millo ha instat Navarro, a “no amagar-se i donar la cara”. “L’espionatge és una pràctica que cal eradicar i els seus responsables han de ser apartats de la política”, ha assenyalat remarcant que “també els que hagin encobert la situació o se’n hagin aprofitat”.

Pel que fa a les afirmacions de Francesc Homs sobre l’IVA de les ajudes de la Generalitat a l’Aran, el portaveu ha lamentat el “sarcasme pervers del conseller que només té per finalitat sembrar animadversió contra tot allò relacionat amb el Govern d’Espanya o el Partit Popular”.

En aquest sentit ha aclarit que el 50% de l’IVA retorna a la Generalitat i l’altre 50% va a la Hisenda pública “que utilitza aquests diners per pagar morosos com el Govern de CiU, o per atendre proveïdors que el Govern no paga”. Millo considera que “Homs té una obsessió malaltissa o mania persecutòria que amb una ironia enverinada manipula la realitat a consciència per sembrar odi contra tots aquells que pensen diferent”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 judit., Vielha, 23/07/2013 - 21:36

Millo, dona la cara i digues perquè hem de pagar l'IVA de les destrosses de la Vall d'Aran i després demanarem a Zaragoza on te la porqueria que tu vols saber, i que no se qui també en va ser col·laborador necessari i sabem d'un cop totes les porqueries.
Pero abans on son els diners catalans