Publicitat
Política · 8 de Març de 2016. 14:06h.

El PPC demana acabar amb la "tolerància passiva" amb la immigració

Alberto Fernández insta a la "integració activa de les dones musulmanes"

El PPC demana acabar amb la "tolerància passiva" amb la immigració

Alberto Fernández

El president del PP a Barcelona, Alberto Fernández, ha reclamat "la integració activa de les dones immigrants, especialment de les musulmanes, enfront de la tolerància passiva i contra la resistència a integrar-se que presenten alguns sectors de la comunitat musulmana".

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, avui 8 de març, Alberto Fernández proposa "polítiques en favor de la integració de les dones immigrants, per tal que coneguin la nostra llengua i cultura, plena escolarització i participació plena en activitats escolars i extraescolars, a més de les nostres lleis i normes de convivència per facilitar la seva integració al barri i la societat, trencant el seu aïllament".

El líder municipal ha assegurat que "la integració és una expressió més de llibertat, enfront dels límits i restriccions que en moltes ocasions vénen imposades per part d'algunes cultures o països, i que representen en molts casos pràctiques discriminatòries i retrògrades, com en el cas d'algunes comunitats musulmanes". "Pràctiques que han eradicar-se, i en cap cas, emparar-se en una equivocada tolerància passiva".

Alberto Fernández ha assegurat que "cal combatre la discriminació de les dones musulmanes per part dels seus entorns familiars, que els condueix a la invisibilitat social". En aquest sentit, ha lamentat que "es parli de dones 'econòmicament inactives' com a eufemisme per no evidenciar que es tracta d'un problema cultural vinculat a la reclusió de moltes d'elles, el que els fa més vulnerables als corrents jihadistes o radicals".

Ha explicat que "l'ensenyament de l'idioma, i la socialització d'aquestes dones ajuda a combatre la discriminació, l'aïllament i la 'tolerància passiva', una actitud reprovable quan el que es requereix són actituds actives d'integració per part de l'Ajuntament i promoure la integració i plena convivència de la dona, també la musulmana”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#3 Enric3, Hospitalet, 08/03/2016 - 15:04

Parla d'integració el lider d'un partit d'immigrants no integrats hahahah

#3.1 IvanES, Barcelona, 08/03/2016 - 17:39

Te confundes con BEC

#3.2 pepe., andorra, 08/03/2016 - 20:18

si, ok, pero ¿como integras a la mujer musulmana? pues dandole un curro y pasta, es la mejor manera de hacerlo, pero claro, eso no lo dice ningun pijoprogre y mucho menos los peperos y sus homologos de señera.

#2 Hector, Bcn, 08/03/2016 - 14:34

Que ha fet el seu partit amb majoria absoluta els ultims anys al respecte?Aaa que quan ja no teniu poder es mes facil queixarvos als demes dels peoblemes que no heu tingut collons d'abordar no?Aham.Aixo es que sou incompetents en materia de immigracio suposo no?Ho dic perque ho heu de demanar als dm

#2.1 pepe., andorra, 08/03/2016 - 20:19

el mono siempre mira el dedo cuando alguien señala, tipico. Y aunque sea verdad lo q dices, hectorcito, esto no quita la raiz del problema, esto es q los hombres musulmanes no dejan q las mujeres trabajen en algo q no sea parir, cuidar casas y demas. Se ve q el machismo mola si es musulman.

#2.2 diguemhotot, Cerdanyola, 09/03/2016 - 08:43

Què és el que no entens, Pepe?
El PP ha tingut majoria absoluta durant uns quants anys i no han fet RES sobre aquest tema.
No es 'que sea verdad', no, és que s'ha de ser demagog i tonto per queixar-se del que el teu propi partit no ha fet.

#1 antman, barcelona, 08/03/2016 - 14:28

El "donanatge" deles dones musulmanes per la colau consisteix en donarlis un burka mes gran... no sigui que a iran tallin les peles