Publicitat
Política · 12 de Maig de 2009. 16:42h.

El PPC demana dictamen al Consultiu sobre la Llei d'Educació

Volen que emeti un dictamen sobre l’adequació del projecte de Llei a la Constitució i l’Estatut

Els catorze diputats del Grup Parlamentari del PPC han presentat aquest migdia al registre la sol·licitud perquè el Consell Consultiu emeti un dictamen sobre l’adequació del projecte de llei d’educació a la Constitució i l’Estatut.

El president, Ernest Benach, té previst tramitar la petició i traslladar-la demà mateix al Consell Consultiu, que disposarà d’un mes per fer el dictamen.

El grup popular sol·licita el dictamen per als títols II (règim lingüístic del sistema educatiu), V (ordenació de l’ensenyament), VIII (professorat i altres professionals dels centres) i IX (direcció i govern dels centres educatius, en especial pel que fa al capítol 3, referent als centres privats no concertats).

També s’ha publicat al “Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya” el dictamen sobre el projecte que la Comissió d’Educació i Universitats va aprovar el 7 de maig. A partir d’ara els grups disposen de tres dies per sol·licitar un dictamen al consell, que l’ha d’elaborar si el demanen dos grups o la desena part dels diputats, requisit que els parlamentaris del PPC tenen.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat