Publicitat
Política · 30 de Setembre de 2010. 20:41h.

El PPC demana el "cessament immediat"

Sánchez-Camacho exigeix Montilla mesures contra Saura i Boada

El PPC demana el "cessament immediat"

Alícia Sánchez-Camacho, aquest dijous, a Tribuna La Salle, amb el periodista Manuel Campo Vidal

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha exigit la dimissió del conseller d’Interior, Joan Saura, i del secretari general de la Conselleria, Joan Boada. Així mateix, ha assegurat que “si Montilla no fa que es produeixin aquests cessament de manera immediata, no només voldrà dir que avala la mala actuació de la conselleria, sinó que esdevindrà el màxim responsable dels aldarulls i dels incidents que els antisistema van protagonitzar a la ciutat de Barcelona”.
 
Sánchez-Camacho ha manifestat que “el PPC vol mostrar la seva gran preocupació i la seva més rotunda condemna dels incidents que es van produir a Barcelona, que desprestigien la imatge de Catalunya” . Segons Sánchez-Camacho, “ja hi ha hagut massa casos d’ineficàcia de la conselleria d’Interior, com van ser les dels incidents sobre el pla Bolònia, però la d’ahir [dimecres] va ser una mostra molt explícita de la ineficàcia i de la ineficiència del conseller Saura i, en general, del Govern presidit per José Montilla".

Per a la presidenta del PPC, “l’actuació de la conselleria d’Interior va estar a la seva alçada habitual: manca de prevenció, descoordinació amb l’Ajuntament de Barcelona i actuació tardana i, per tan, poc eficaç”. També ha dit que “a Catalunya s’han tolerat en excés les actuacions dels grups antisistema, i aquests han fet de Barcelona la seva seu permanent”.
 
Finalment, ha afegit que “es va actuar de manera passiva i no es va emprar la contundència que hauria calgut per part de la conselleria d’Interior. Creiem que els catalans ens mereixen un Govern eficaç i una conselleria d’Interior que actués amb fermesa i no amb passivitat, mentre el número dos de la conselleria s’estava manifestant a Girona”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat