Publicitat
Política · 5 de Febrer de 2010. 13:30h.

El PPC demana eleccions ja

Alícia Sánchez Camacho els acusa de voler "mantenir el poder fins el final"

El PPC demana eleccions ja

Zapatero i Montilla

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho, ha demanat al president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero i al president del Govern, José Montilla, que convoquin eleccions anticipades perquè l'únic que els interessa és "mantenir el poder fins el final".

La presidenta dels populars a Catalunya ha explicat que "Zapatero és un problema per a que Espanya es recuperi de la crisi". En aquest sentit, considera que "hauria de fer és convocar eleccions anticipades per la incompetència i incapacitat del seu Govern".

D'altra banda, sobre Montilla ha dit que "només fa que distreure els ciutadans amb lleis com la de vegueries, la del cinema o l'electoral i és incapaç de fer front a la crisi econòmica que ens ha portat l'alt nivell d'atur" i l'ha acusat d'actuar "hipotecat pels socis de Govern i no tenir solucions pels problemes reals de la gent".

Sobre la llei de vegueries, Sánchez Camacho ha manifestat que "no és una prioritat per Catalunya, és un instrument de distracció". El que sí que és una necessitat és trobar ""solucions per els 643.000 aturats".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 sulfuro sulfuro, Barcelona, 07/02/2010 - 11:37

Si las elecciones no son pronto, tendrán que subirnos los impuestos, otra vez, para poder
pagar las papeletas.
Por cierto: ¿Hasta cuándo c... va a seguir
tomándonos el pelo el Tribunal Constitucional
con la sentencia sobre el Estatut ?

#2 vito, bcn, 05/02/2010 - 18:12

Cambiar de gobierno no servirá para nada. Lo que hay que modificar es la extructura económica internacional. Hay que hablar mas de ello !!!

#1 Pau Miserachs, Barcelona, 05/02/2010 - 15:55

El problema no és el govern, son els empresaris que desinverteixen, s'emportan els diners i deslocalitzan empreses, els que no paguen i/o demanen serveis i rebaixes abusives properes al dumping aprofitatntse de la manca de feina. No calen eleccions.