Publicitat
Política · 27 d'Octubre de 2009. 18:43h.

El PPC demana "explicacions" a Montilla

També reclama a CDC que "doni la cara"

El PPC demana "explicacions" a Montilla

Jordi Cornet, en roda de premsa

El secretari general del PP, Jordi Cornet, en una roda de premsa ha lamentat el diferent tracte que han rebut Bartomeu Muñoz, Macià Alavedra i Lluís Prenafeta a l'hora de ser detinguts del que han rebut destacats dirigents del PP en els recents casos de corrupció quan van sortir esposats per la televisió. Cornet, que ha llegit una declaració, ha destacat que "no han estat detencions televisives com ha passat amb altres detinguts d'altres forces polítiques".

Cornet, en una roda de premsa a la seu del partit, ha qualificat els fets de "cas greu de presumpta corrupció" i ha afirmat que "Montilla ha de demanar explicacions" perquè, en la seva opinió, afecta al "nucli" del PSC en referència a que Bartomeu Muñoz és vicepresident primer de la Diputació de Barcelona. "No veiem al PSC la celeritat que demanava als altres" en referència al cas Millet i la Trias Fargas.

El número dos del PP de Catalunya també ha instat a CDC a "donar la cara" per les detencions de Macià Alavedra i Lluís Prenafeta perquè "a Catalunya s'estan produint greus casos de corrupció".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Josep, Barcelona, 28/10/2009 - 10:42

Quina PAPADA te aquest payo

#5 bufa tramuntana, barcelona, 28/10/2009 - 03:32

coi ara que mi fixo al rafel luna li ha surtit el pel i s'ha engreixat una mica. cony, si s'ha canviat el nom i tot! oi com canvia la gent!
em penso que aquests del PP son els unics que no han posat la ma al calaix. clar que sense governar tampoc es fac

#4 Pasqual, BCN, 28/10/2009 - 00:00

Catalunya segueix atrapada a Espanya 30 anys després, per culpa del xantatge que els poders espanyols han pogut fer als polítics catalans per haver-se prestat a la corrupció. Un cop fet net, l'emancipació serà possible. Per una vegada, gràcies Garzón.

#3 Alex, barcelona, 27/10/2009 - 22:47

Cornet cada cop m'agrades més!! Ara per ara el partit popular de catalunya és lúnic partit a catalunya que està net. Esteu fent molt bona feina!!! Continueu Així!!

#2 luis, barcelona, 27/10/2009 - 21:11

A palabras NECIAS oidos SORDOS