Publicitat
Política · 19 de Juliol de 2012. 13:46h.

El PPC demana la dimissió del portaveu del Govern

“El president Mas no pot tenir com a portaveu a un professional de l’insult”

El PPC demana la dimissió del portaveu del Govern

Enric Millo

El portaveu del grup parlamentari del PPC, Enric Millo, ha demanat en roda de premsa la dimissió del secretari general de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, “perquè ha superat la barrera de la crítica que democràticament s’accepta i de la discrepància assumible”.

Millo ha reaccionat així a les paraules portaveu del Govern en les quals insulta membres del Govern d’Espanya. En aquest sentit ha assenyalat que si ell no dimiteix, “el president de la Generalitat l’hauria de cessar”. “Els catalans no mereixem un portaveu d’un govern que no fa honor a la dignitat del seu càrrec”, ha afegit.
 
En la mateixa línia ha advertit que “el president Mas no pot tenir com a portaveu un professional de l’insult”. “No és el to adequat d’un portaveu ni de cap representant institucional”, ha manifestat Millo tot afegint que “amb els seus insults es traspassa una barrera inacceptable i intolerable”.
 
Per acabar, el portaveu popular ha instat al president de la Generalitat a aclarir si assumeix com a propis els insults proferits per Homs “i si no és així, que surti i ho expliqui”.
 

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Pocasoltes, Barcelona, 23/07/2012 - 00:20

Un portavoz falta al respeto a 1. Ministro. Una diputada falta al respeto a casi 5.000.000 de parados
Cual de los 2 debería de dimitir primero?

#11 Xasisoc, Bcn, 20/07/2012 - 23:26

Per vols que dimiteixi ?. Per dir la veritat ? Potser la paraula no era la més adequada: hauria d'haver estat mes forta. Ningú li pot negar que l' Homs es una persona assenyada.Mireu dins casa vostra: la Fabra dient "que se jodan", i els del PP aplaudint les retallades. Això es una vergonya

#10 lidia obiols serra, martorell, 20/07/2012 - 08:10

Dimissió!!, si home, no ha dimitit la Fabra havent insultat a tots els aturats del país i dimitirà l' Homs per parlar clar i sense embuts. Ja era hora que algú parlés de manera políticament incorrecte.

#9 joan, manresa, 19/07/2012 - 18:18

El Casal,18,10 h.-Sa de ser molt barrut i presuntuós,demanar aquesta dimissió,per un insult que está minimitzat,en caldría un de mes gruxut per ell i tots els del PP.Lo que están fent vers Catalunya amb soberbia,cinisme,amb injusticia,roban i asfixian,axó quin nom li podríem posar.Sería molt fort

#8 robert, barcelona, 19/07/2012 - 17:39

Tot ep PP es un insult constan per Catalunya, i no dimiteixen, cada cop es creuen mes forts.