Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2010. 19:08h.

El PPC demana "més prudència" a Carod sobre ETA

Dolors Montserrat recorda que "Otegi està a la presó"

El PPC demana "més prudència" a Carod sobre ETA

Dolors Montserrat al Parlament, en una imatge d'arxiu

La portaveu del grup parlamentari del PPC, Dolors Montserrat, ha manifestat que “Otegi està a la presó perquè ha de complir condemna”. Montserrat ha fet aquesta afirmació en resposta a les declaracions del vicepresident de la Generalitat, Josep Lluis Carod Rovira, que es pregunta què fa Otegi a la presó. En aquest sentit li ha demanat a Carod que recordi que “estem en un Estat de Dret en el que les persones jutjades per enaltiment del terrorisme són condemnades i portades a la presó, i aquest és el cas”.
 
La portaveu popular li ha exigit a Carod “més prudència” en parlar del terrorisme d’ETA, “com a vicepresident de la Generalitat, no pot entrar en temes que no li corresponen fent declaracions tant irresponsables com les que ha fet”.
 
D’altra banda ha afegit que “massa sovint el senyor Carod mostra massa comprensió amb els terroristes i els seus amics, i això no es pot consentir”. Tanmateix li ha demanat “que no torni a fer de les seves”, en referència a la reunió de Carod amb ETA fa uns anys i que va suposar també la seva sortida del Govern.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat