Publicitat
Política · 2 de Novembre de 2019. 15:31h.

El PPC demana perdó

"Els vam entregar el poder, les aules, els mitjans i la legitimitat moral”

El PPC demana perdó

El president del PPC, Alejandro Fernández, ha intervingut per fer "autocrítica" i "demanar perdó" pels "errors" comesos pel PP a Catalunya, per no haver estat més contundents amb el nacionalisme.

Fernández ha afirmat que “el PP l'ha encertada quan s'ha centrat en el binomi ‘Espanya i llibertat’ i ha perdut força quan se n'ha allunyat”.

La candidata del PP a Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo, ha dit per la seva banda que “demano perdó en nom del PP, hem sigut profundament anticatalans, perquè vam acceptar nacionalisme com a animals de companyia, els vam entregar el poder, les aules, els mitjans i la legitimitat moral”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Pedro Moliner, Barcelona, 02/11/2019 - 22:08

¿Y ahora os dais cuenta, merluzos? A ver si el PSOE también reconoce su parte de culpa y os ponéis los dos partidos las pilas y acabáis de una vez con esta inaguantable situación. Cueste lo que cueste.

#3 Un musclu, Bcn, 02/11/2019 - 19:46

Pues si, la cagasteis a lo grande vistos los resultados. Lo arreglareis?

#2 Sergi Sergio, Barcelona, 02/11/2019 - 18:31

Lo dicho, la absoluta dejacion de funciones del Estado es la culpable de esta situacion, se dejo Catalunya en manos de todos estos "vividores patrioticos" y el resultado ha sido la ruina del Proces. El Estado debe actuar, recuperar el control y las competencias cedidas, una vez cerrado el grifo "patriotico" todo volvera a la normalidad.

#1 Harry el Susio, Sinperdon, 02/11/2019 - 16:07

Demaneu perdó? A bona hora, panda corrupta. Us va importar sempre una merda q gent com jo hagués de fer un esforç econòmic bestial per garantir als fills una educació d'èlit. Dues merdes que la resta de gent es quedés estancada al sistema d'adoctrinament estelat. I la cultura en general us importa tres merdes si no és per ficar mà i cobrar.