Publicitat
Política · 27 de Setembre de 2010. 13:52h.

El PPC denuncia la "campanya d'autobombo" de Montilla

"Una mínima vergonya democràtica exigeix la retirada d’aquesta campanya"

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha denunciat la “campanya d’autobombo del Govern de la Generalitat de Catalunya per vendre la seva obra de govern, seguint els mateixos missatges que la realitzada pel PSC recentment”.

Segons Sánchez-Camacho, “s’estan utilitzant els diners de tots els catalans per fer una campanya de promoció de José Montilla”. “Una mínima vergonya democràtica exigeix la retirada d’aquesta campanya i així li ho demanem al president Montilla”, ha conclòs.
 
Sánchez-Camacho ha manifestat que “per moltes campanyes que facin, per molt recursos públics que es gastin, Montilla i la resta de partits ja no enganyen a ningú: no generen confiança, no generen alternatives i els catalans saben molt bé que han estat incapaços de donar solució als seus problemes”.

“Montilla, i la resta del tripartit, són els responsables de la pitjor herència que es deixa a Catalunya: gairebé 700.000 aturats, més del 40% dels joves catalans sense oportunitats de futur i uns nivells de pobresa a les famílies catalanes que s’ha anat incrementant”, ha afegit.

Fulletó que recull tot el pla de Govern
Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Confuci, Vic, 27/09/2010 - 19:05

És gairebé un robatori a les arques públiques ,fer una campanya institucional amb en José Montilla, com aquesta, just abans de signar el decret convocant eleccions parlamentaries.
L'únic punt bo és el lema triat" El canvi..." que sona a adéusiau.