Publicitat
Política · 4 de Juny de 2012. 15:12h.

El PPC denuncia "la passivitat" del Govern

Sánchez-Camacho: “el Govern de la transició nacional s’està convertint en un govern de transició al no res"

El PPC denuncia "la passivitat" del Govern

Sánchez-Camacho, durant la roda de premsa

La presidenta del Partit Popular català, Alícia Sánchez-Camacho, ha assenyalat que “el Govern de la transició nacional s’està convertint en un govern de transició al no res, quan el que necessitem és la transició cap a la recuperació econòmica”.

En aquest sentit, ha afirmat que “el Govern de CiU s’està desinflant per moments i es limita a donar voltes sobre el pacte fiscal”. Segons Sánchez-Camacho, “el PPC no guardarà silenci davant la passivitat del Govern, que deixa que Catalunya es mogui per inèrcia”. “A Catalunya ara toca governar. No es pot funcionar només convocant cimeres, el que correspon és una acció de govern potent i eficaç”, ha afegit.

Respecte a la negociació del nou model fiscal, Sánchez-Camacho ha assenyalat que “CiU, PSC i el PPC representen el 80% del Parlament i, per tant, són imprescindibles en la negociació del nou model”. En aquesta línia, ha assegurat que “per a que hi hagi pacte, ha d’existir voluntat d’acord, joc net i buscar un compromís ampli i realista”. “Si es vol imposar un miniacord de forces nacionalistes i independentistes, CiU fracassarà”, ha afirmat.

La presidenta del PPC ha criticat la campanya per pacte fiscal iniciada per CDC: “si volen traslladar un missatge de radicalitat des del partit i de moderació des del Govern, només aconseguiran confondre els catalans”. En aquest sentit, ha afirmat que “cal dir la veritat als catalans: apostar per la hisenda pròpia és apostar per la insubmissió fiscal”.

Pel que fa a l’actitud del Govern espanyol, la presidenta del PPC ha manifestat que “ja ha mostrat la seva voluntat de diàleg quan arribi el moment, però ara la seva prioritat, com hauria de ser la de tots, és la lluita contra la crisi econòmica”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Núria, Reus, 04/06/2012 - 18:38

No sé com es creu amb el dret de donar lliçons aquesta donota quan el seu partit ha enfonsat mig sistema bancari i la llista de nyaps, robatoris i actes mafiosos i de caradura dels seus companys de partit són interminables. Estic destijant la intervenció d'Alemanya, a veure si li baixen els fums.

#3 Pepe, Barcelona, 04/06/2012 - 18:00

A estas alturas, todo el mundo ve que el sr. Mas ha perdido el norte, y no sabe hacia donde se dirige. Eso es un dato objetivo.

#2 joan, manresa, 04/06/2012 - 17:26

l Casal,17,15 h.--Ya tenim la Sra." Escorrialles.."obrint boca i carregant contra els de sempre.,axó del pacte fiscal els i far picó,clar els a sortit un grá.,i no al braç precissament..,pro tampoc planyem al Nostre President..,ell su ha buscat..,encare no l'acabem d'entendre.,¿ pactar amb el PP?

#1 La culpa és sempre dels altres Sra Sánchez-Camacho, Barcelona, 04/06/2012 - 16:49

El govern de Madrid ho fa molt bé...oi?.
Fins i tot l'ha renyat Europa.