Publicitat
Política · 17 de Desembre de 2009. 08:31h.

El PPC denuncia que Carod vagi a Copenhaguen "a fer-se la foto"

Eva García recorda que el vicepresident "no té cap competència en Medi Ambient”

El PPC denuncia que Carod vagi a Copenhaguen "a fer-se la foto"

Carod-Rovira, amb Segolene Royal, a Copenhaguen

La diputada del PPC al Parlament de Catalunya, Eva García, ha lamentat que el vicepresident de la Generalitat, Carod-Rovira hagi viatjat a la Cimera de Copenhaguen “només a fer-se la foto”. En aquest sentit, ha mostrat la seva sorpresa per l’assistència de Carod-Rovira ja que “no té cap competència en Medi Ambient”.
 
Així mateix, Eva García ha lamentat el paper del Govern català en aquesta cimera, ja que “enlloc d'aportar idees per reduir realment les emissions de CO2, només estan preocupats per introduir un apunt catalanista sense cap contingut científic”.
 
Finalment, la diputada popular ha denunciat que “ni tan sols han tingut la cortesia parlamentària de presentar als partits polítics les seves propostes abans de portar-les a Copnehague”.

Per a García “amb aquest actitud l’únic que demostren és que no tenen idees, ni propostes més enllà del seu avorrit debat identitari que mai solucionarà el problema del canvi climàtic ni cap altre”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Joan Martí, Badalona, 17/12/2009 - 10:35

Molt bé, canya al Carod !!!

#1 Patuleio, Sant Sebastià M, 17/12/2009 - 08:50

La vice-truja Carota és potser el millor exemple d'aquest desgovern d'inútils que es dediquen a viure de la política fent i desfent tonteries que no interessen ningú mentre que el què al país realment li convé ni saben ni per on agafar-s'hi