Publicitat
Política · 25 de Maig de 2016. 16:27h.

El PPC denuncia que Colau també va pagar el lloguer als okupes

Fernández Díaz afirma que "Trias va signar el contracte, però la meitat el va continuar pagant Ada Colau"

El PPC denuncia que Colau també va pagar el lloguer als okupes

Alberto Fernández Díaz

L'Ajuntament de Barcelona va pagar durant un any el lloguer del local okupat a Gràcia, conegut com a 'Banc Expropiat', que costava 5.500 euros al mes -un total de 65.000 euros-. "Trias va signar el contracte, però la meitat el va continuar pagant Ada Colau", ha indicat el líder del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández.

Alberto Fernández ha manifestat que "tant Ada Colau com Xavier Trias són complaents amb el moviment okupa" i ha instat l'alcaldessa, Ada Colau, a no acceptar el "xantatge de la violència dels okupes" al districte de Gràcia, després dels disturbis succeïts després del desallotjament del 'Banc Expropiat '.

"Barcelona -ha dit- no es pot rendir davant la violència dels okupes i els antisistema" i ha opinat que els okupes suposen un greuge comparatiu enfront de la resta de veïns perquè "se'ls deixa fer tot el que a la resta no els permet" i que, quan no és així, reaccionen amb "violència".

També ha preguntat a Colau si tenia coneixement directe o indirecte que s'anava a produir el desallotjament, i si va fer alguna cosa. Finalment, el popular ha assenyalat que el consistori hauria de donar suport jurídicament els comerciants i veïns que s'hagin vist perjudicats pels aldarulls i que, si les assegurances no cobreixen algunes despeses, ho hauria de fer l'Ajuntament i la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 DARDO121, BARCELONA - SPAIN, 25/05/2016 - 23:38

KKolada, aunque no sea un HDLGP terrorista de los tuyos, ¿Me vas a pagar el alquiler?

#4 Pablito 1, Barcelona, 25/05/2016 - 21:48

Extraña que haya políticos que denuncien como Albert que la Colau, pague a sus amigos los ocupas el alquiler y les quite las multas de circulación además de otras prebendas.
Estas gentuzas de vagos, transgresores y delincuentes se protegen si hace falta hasta la muerte acusándonos de fascistas

#3 Carlos Gomez, Bcn, 25/05/2016 - 20:38

I tambe a la estatua de Colom que estant enfilada alla dalt i veient. ho tot no va denunciar.
Aquest home no hauria de fer gaire cas al Marcelo, l´asistent del seu germa.
Ell nomes es especialsita en aparcar cotxes.

#2 Calimero, Barcelona, 25/05/2016 - 18:18

Yo también quiero que el ayuntamiento me pague el alquiler de un local.... ah no, que no soy okupa porrero ni mantero...solo soy un trabajor que cotiza y paga impuestos para que se lo gasten en los okupas y manteros...catadisney/barcelonistan

#1 Alex, Barcelona, 25/05/2016 - 17:31

Pagar el lloguer als okupes/delinqüents?Però què c.ony és això?...Segur que en paguen d'altres de lloguers....Si la premsa fós decent ho investigaria......