Publicitat
Política · 8 de Novembre de 2018. 19:33h.

El PPC denuncia un “apartheid comercial” de l’ANC

Andrea Levy creu que la iniciativa vol “fustigar els contraris a la independència”

El PPC denuncia un “apartheid comercial” de l’ANC

Andrea Levy

La diputada del PPC al Parlament i vicesecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, ha denunciat una campanya d’“apartheid comercial” per part de l'ANC, després que l'entitat independentista hagi impulsada la iniciativa de promoure el consum d'empreses amb “valors republicans” i denunciar aquelles que van participar en la “campanya de la por”.

Levy ha afirmat que "està acció anunciada hauria de ser suspesa immediatament ja que té una voluntat clara d'assenyalar i fustigar als contraris a la independència, la qual cosa és un clar tic totalitari”. La dirigent del PPC ha demanat al Govern que “rebutgi de manera taxativa i pública que es porti a terme aquesta acció, que només promou l'assenyalament entre empreses independentistes i les que no ho són”.

“Accions com aquesta aprofundeixen en el conflicte social que estem vivint a Catalunya, a més que pot posar en risc el benefici econòmic de moltes empreses catalanes, sobretot de cara a la campanya nadalenca”, ha advertit Levy.

La diputada del PPC ha acusat l'ANC de promoure la “diferenciació entre catalans segons la seva pertinença ideològica”. “Fer llistes de bons i mals catalans recorda a moviments molt tristos i molt perillosos de la nostra història”, ha conclòs Levy.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 pepe, andorra, 09/11/2018 - 13:50

apartheid?...
apartheid es aquello lo a q se dedican todos los de su secta en su país principal, Israel.

#1 Alien, Pluton, 08/11/2018 - 19:50

Si te hacen reír tanto cuando intentan fustigarte no es serio.