Publicitat
Política · 18 de Setembre de 2011. 12:02h.

El PPC descarta el pacte fiscal

Fernández Díaz diu que "no hi ha res que repartir, llevat dèficit i, per desgràcia, gairebé pobresa"

El PPC descarta el pacte fiscal

Comité de Campanya del PPC

El candidat del PPC, Jorge Fernández Díaz, ha assegurat que "el sentit comú ha d'estar molt present en les decisions polítiques i, amb la situació de crisi que tenim, parlar de pacte fiscal no té cap sentit. No hi ha res a repartir, llevat dèficit i , per desgràcia, gairebé pobresa".

En una entrevista a La Razón, ha recordat que "l'actual model de finançament autonòmic va ser promogut per l'anterior govern de la Generalitat, el tripartit, i recolzat en les Corts com un model que donava més recursos que mai a Catalunya i que incrementava la seva autonomia financera com mai".

En aquest sentit, Fernández Díaz ha afegit que "aquest model té vigència fins al 2013 i el respecte a les regles de joc obliga a que fins que no arribi aquesta data no ens haguem de plantejar un canvi".

Per al candidat dels populars catalans, el primer que s'ha de fer "és sortir de la crisi i generar riquesa, i quan això ho hem fet podrem plantejar-nos de quina manera vam repartir els recursos".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Josep Ma., Terrassa, 19/09/2011 - 14:19

No es pot ser més mal nascut que viure en un territori i defensar el perjudici que aquest pateix de mans d'un altre que el te subjugat, espoliat, menyspreat i humil.liat.
Aquests PePeros mereixen el despreci més absolut i ser combatuts fins a la seva desaparició, és el nostre futur.

#7 kimet, bcn, 19/09/2011 - 13:51

Pitjor pel PP.

#6 Tomppa, Sabadell, 19/09/2011 - 07:12

I repartir responsibilitat ? Que ningú té dret a viure sense fer màxim esforç sembla com poca cosa ? Si haig de dir que sóc d'un que creu que Catalunya ja té tant de cultura Espanyola que només té futur de ser pobre ( com totes països amb cultura espanyola ), però tinc una petita esperança.

#5 J, Vilajuïga, 18/09/2011 - 22:55

A tots aquestos militants del PP-PSOE partidaris de mantenir el robatori fiscal ara que es tan evident, potser el dia que siguem independents els hi haurem de demanar que responguin amb el seu patrimoni dels diners que España ens ha robat.
Ja que estimen tan a España que paguin l'espoli fiscal ells!

#4 Terraxa, Terrassa, 18/09/2011 - 22:55

Doncs vinga, si tanta raó creu que té que se'n vagi a repetir-ho al País Basc. Per què si el concert econòmic és tan dolent i malvat serà millor que ningú el tingui, oi?