Publicitat
Política · 6 de Març de 2014. 19:05h.

El PPC desmenteix l'alcalde de Guissona

Els 'populars' insisteixen que sí hi ha “una oficina policial” a l’edifici amb l’estelada

El PPC desmenteix l'alcalde de Guissona

La imatge de la estelada

El PPC ha desmentit aquest dijous l’alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, i ha insistit que l’edifici de la localitat en el qual hi ha una estelada sí que alberga una oficina en actiu dels Mossos d’Esquadra.

La polèmica es va iniciar aquest dimecres quan l’alcalde, en declaracions a e-notícies, va negar que a Guissona hi hagi cap comissaria dels Mossos ni cap oficina en funcionament. Prèviament, la diputada del PPC, Marisa Xandri, havia denunciat en una resolució presentada al Parlament la presència d’una estelada a l’edifici de la comissaria.

Avui, tal com han assegurat a aquest diari, fonts dels populars catalans reiteren que sí hi ha “una oficina policial” i que “ens consta que està en actiu”. “No només perquè així ho diu el directori d'oficines i comissaries dels Mossos, sinó perquè, contestant (fa només un mes) a un ciutadà que demanava la restitució de la bandera espanyola, l'intendent en cap de la Regió Policial de Ponent diu que les instal·lacions són utilitzades pels Mossos quan han de recollir denúncies”, al·leguen.

Després que el PPC demanés la retirada de l’estelada, l’alcalde de Guissona explicava a e-notícies que, malgrat el cartell que es pot veure a la fotografia distribuïda pels populars, al municipi “no hi ha cap oficina ni comissaria dels Mossos” i que en l’actualitat el local l’utilitzen “les entitats del poble”.

Xavier Casoliva, alcalde de Guissona (Foto: http://www.alcaldes.eu)

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#5 Núria, Reus, 07/03/2014 - 09:11

Els que no som de Guissona i no volem anar-hi per comprovar-ho, podem creure'ns el PP o l'alcalde. Vista la trajectòria de mentides, estafes i actuacions mafioses de tota mena del partit més impopular de Catalunya (dime de qué presumes y te diré de qué careces), em quedo amb la versió de l'alcalde.

#4 Palmira, Bna, 06/03/2014 - 23:01

Has mirado sota del lit, muñeco?, que obsessiò, aquets que volien preocupar-se deles coses importants.

#3 Eduardo González Palomar, Manlleu, 06/03/2014 - 20:30

La Democracia y por ende la convivencia se resquebrajan en la Cataluña nacionalista a golpes de abusos políticos.

#3.1 Joel, Bcn, 06/03/2014 - 21:13

Naturalment et deus referir al nacionalisme espanyol que hem de patir a Catalunya intententant trencar la convivència

#2 Jorid Moa, BSF, 06/03/2014 - 19:50

I què collons importa si els mossos tenen una estelada?! La gent ja n'està fins els collons dee que la robin els espanyols.

A Espanya la policia dels espanyols hi té banderes espanyoles i no passa res.

No s'ha de donar cap explicació.

#2.1 Manuel, Tarazona, 06/03/2014 - 21:50

La bandera oficial de Catalunya es la senyera, no la estelada. Ya que ondease en solitario la senyera sería ilegal, pero que lo haga el símbolo de una opción política en un edificio oficial es un atentado institucional. Por eso hay que dar explicaciones, simplón.

#2.2 Pilarico, Puente de Piedra, 07/03/2014 - 09:12

Manuéeeeeee, vete a planchar el cachirulo y no te metas en asuntos exteriores. No n'has de fer res de Catalunya, pallús.

#1 Joan, Barcelona(Catalunya), 06/03/2014 - 19:48

Mes treballar y menys perseguir banderes! Visca Catalunya!