Publicitat
Política · 15 de Gener de 2018. 14:28h.

El PPC destaca que "el 3% deixa de ser un mite"

"Ara són el PDECAT però s’han presentat a les eleccions com a Junts per Catalunya"

El PPC destaca que "el 3% deixa de ser un mite"

El secretari general del Partit Popular Català, Santi Rodríguez, ha manifestat aque “el 3% deixa de ser un mite i passa a ser una realitat constatada judicialment”. “S’ha determinat judicialment que hi havia comissions, no del 3% sinó fins i tot del 4%, en el cas Palau de la Música i de les que se’n beneficiava Convergència”, ha afegit valorant la sentència del cas feta pública avui.
 
En declaracions als periodistes després de la Junta Directiva Nacional del PP celebrada a Madrid, Rodríguez ha explicat que la sentència d’avui coincideix amb les conclusions que vam presentar els grups parlamentaris a la comissió d’investigació que es va fer al Parlament fa 8 anys, “es ratifiquen moltes coses, ara s’ha pogut comprovar que eren veritat”.
 
Per acabar, el dirigent popular ha marcat l’entrada dels Mossos d’Esquadra a la seu de CDC pel cas Palau com “l’inici de la metamorfosi del partit”. “S’han canviat de nom unes quantes vegades al llarg d’aquests anys, ara són el Partit Demòcrata però s’han presentat a les eleccions com a Junts per Catalunya o Democràcia i Llibertat, estem convençuts que la metamorfosi és l’evidència de que tot el que es parlava a Catalunya del cobrament de comissions ha estat una realitat”, ha conclòs.
 

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Barretina a rosca, Black hole, 15/01/2018 - 17:38

Estos del PP han perdido una oportunidad de oro para estar calladitos, no necesitábamos una sentencia que dijese que el PP tenía una caja B, ni necesitamos una sentencia para saber a quien iban los sobres que ponía M. Rajoy, ni necesitamos una sentencia para saber que CiU se financiaba con el 3%.

Gurtel, EREs Andalucía, Bankia, etc, etc,

#3 Barbiet, El Masnou, 15/01/2018 - 16:42

Vosotros peperos calladitos estais más guapos. Y tranquilos, os esperan los consejos de administración de las eléctricas para cuando dejéis de dar por saco en la política. Y todo gracias a haber procurado engordarlas a costa de los ciudadanos a los que no habéis permitido ni tan solo optar por otras energías alternativas como la solar.

#2 Jose, Barcelona- tabarnia, 15/01/2018 - 15:34

Estos Ja tienen las seves embargades para devover la pasta hi han dimitido TODOS ja firmo que vosostros hi el PSOE actues igual , Rivera Parece mas honrado

#1 pepe.----, andorra, 15/01/2018 - 14:38

despues de cambiar a la juez ayala por otra mas maleable, despues de lo de Barcenas, correa, gurtel, despues de lo de aquamed y mejor estate calladito. Seguid haciendole caso al Sr. Arriola, seguid....