Política · 10 d'Abril de 2011. 17:16h.

El PPC diu que Trias competeix amb Laporta

Alberto Fernández: "Barcelona és una ciutat oberta i integradora"

El PPC diu que Trias competeix amb Laporta

Alberto Fernández amb la regidora Ángeles Esteller

Alberto Fernández, president del grup Popular a l'Ajuntament de Barcelona, ha assegurat que "no he anat a votar perquè fer-ho és legitimar l'estratègia de l'independentisme, ia més no ho faig per sentit comú ja que en aquests moments el prioritari ha de ser que Catalunya surti de la crisi, i no, com pretén Xavier Trias i l'ERC de Joan Laporta, que Catalunya surti d'Espanya". Ha afegit que "un altre motiu per no anar a votar és el sentiment de ser català i espanyol".

Així mateix, ha afirmat que "aquesta és una consulta convocada pels independentistes amb un únic objectiu: fer normal el que, de tenir conseqüències jurídiques, seria il legal, un referèndum per la independència".

Fernández Díaz ha assenyalat que "mentre Xavier Trias, ERC i Joan Laporta competeixen entre ells per veure qui és més independentista, entenem que el que Catalunya necessita és guanyar la batalla per la competitivitat, l'única manera de sortir de la crisi amb força, ràpid , generant ocupació, i millorant polítiques socials per atendre aquells que més ho necessiten ".

El líder popular ha assegurat que "Barcelona és incompatible amb l'independentisme, la nostra ciutat és oberta, integradora, aglutinadora de sentiments i l'independentisme separa i confronta". Ha afegit que "s'ha de fer realitat la Barcelona plural, amb un sentit pràctic perquè tots junts ens centrem en el que és més important en aquests moments, la lluita contra la crisi i la creació d'ocupació".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 ANTON, san jose, 11/04/2011 - 00:47

Estic d´acord Barcelona es una ciutat oberta i integradora, tot el contrari del que ets tu que la vols hispanica i española.

#2 Jaume, Santa Coloma de Gramenet, 10/04/2011 - 22:37

Suposo que vol evitar que Barcelona es converteixi en una ciutat tancada i gens cosmopolita d'un estat petit, amb una llengua parlada per pocs milions de catalans. O sigui, que Barcelona no esdevingui la Copenhague del sud.

#1 Sara, Barcelona, 10/04/2011 - 19:16

i raó no li falta, estem venent fum amb la independència i ens oblidem del foc que està cremant a més de 4 milions d'aturats