Publicitat
Política · 19 de Març de 2009. 15:05h.

El PPC diu que "Zapatero se'n riu de Catalunya"

Dolors Montserrat exigeix a Montilla que "no ho permeti"

El PPC diu que "Zapatero se'n riu de Catalunya"

Dolors Montserrat

La portaveu del PPC al Parlament, Dolors Montserrat, ha valorat les xifres proposades pel govern espanyol per al finançament de Catalunya anunciades pel conseller Saura, 1.200 milions per al primer any i 2.000 per al tercer. Montserrat ha afirmat que “Zapatero se’n riu de Catalunya”, i ha exigit al president Montilla “que no ho permeti”. També  ha rebutjat la xifra anunciada i ha afirmat que després de tres anys “i els successius enganys, aquesta xifra és inadmissible i demostra que amb els socialistes Catalunya no veu resolt el problema del finançament”.
 
“Portem massa temps esperant i massa terminis incomplerts, com per què ara ens intentin imposar una xifra a la baixa”, ha assenyalat, i ha exigit a Montilla que “per una vegada es desmarqui de Zapatero, que no pensi en el PSOE i que pensi en els catalans”.
 
“Si finalment tenim un mal acord, ja no valdran excuses, ja no podrem fer culpable el govern central, i el principal responsable serà José Montilla”, ha assegurat la diputada. Per acabar ha demanat que “ens deixin de marejar amb terminis, que fixin una data límit i que aquesta es compleixi”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat