Publicitat
Política · 10 d'Octubre de 2018. 14:15h.

El PPC encoratja Ciutadans a presentar una moció de censura

La formació taronja ho descarta perquè "els números no surten"

El PPC encoratja Ciutadans a presentar una moció de censura

El diputat del PPC, Alejandro Fernández, ha instat Ciutadans a presentar moció de censura contra el president de la Generalitat, Quim Torra. "Si nosaltres tinguéssim 36 escons, la presentaríem ara mateix", ha assegurat el diputat, que ha afegit: "Ha arribat l'hora de presentar una moció de censura".

La proposta del PP ha arribat durant el debat sobre la "convivència" de Ciutadans. Fernández ha defensat que és possible que prosperi, si s'aconsegueix sumar els vots del PSC i Catalunya en Comú-Podem perquè el sobiranisme ha perdut la majoria parlamentària, però la moció de censura, amb tots aquests grups; no aconseguiria els 68 diputats necessaris per tirar-la endavant.

El diputat popular ha defensat que "guanyaran" la moció "al carrer". "Ara no teniu majoria parlamentària i tampoc compliu amb els principis ètics per complir la vostra tasca", ha assegurat Alejandro Fernández, que ha denunciat que "el Govern és incompatible amb la convivència".

El secretari general de C's, José Manuel Villegas, per la seva banda, ha descartat aquesta possibilitat als passadissos del Congrés i ha recordat que una moció de censura al Parlament "necessita 68 diputats, i està clar que els números no surten", ja que C's, PSC, els comuns i PPC només sumen 65 diputats.

Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Albert, BCN, 10/10/2018 - 22:42

Me encanto como uso el humor para ridiculizar al españolazo torra el otro dia, y que razon tenia!.

#1 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 10/10/2018 - 17:04

Exigen a ciudadanos (y no es la primera vez) que se expongan al fuego sin mayoría suficiente. Hay que recordarles que cuando ha sido el momento del PP (sesión de investidura de Mariano Rajoy), este dió un paso atrás: "Si no va a salir adelante, no me molesto".