Política · 24 de Gener de 2014. 21:04h.

El PPC exhibeix força municipal

Montserrat recorda que governen a 50 municipis a Catalunya

El PPC exhibeix força municipal

Alguns dels alcaldes del PP que han participat a l'acte

La vicesecretària d’organització del PPC, Dolors Montserrat, que ha moderat l’espai de diàleg “Governs municipals eficaços”, ha dit que “un govern municipal eficaç és aquell que no gasta més del que té i sap prioritzar en allò que es fonamental per millorar la qualitat dels seus serveis públics, que són els que milloren la qualitat del dia a dia de les persones. Això és el que tenim en els governs municipals governats pel Partit Popular. On governem gastem menys del que ingressem i fem bones polítiques socials”.
 
Tanmateix, Montserrat ha recordat que “governem aproximadament a 50 municipis de Catalunya, tenim representació municipal a les 4 províncies i gairebé 500 regidors que són la millor garantia per mantenir la unitat d’Espanya i la convivència a Catalunya. Som l’únic Partit amb força i suficient representació a totes les administracions per poder parar i posar fi a l’independentisme”.
 
L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha assegurat que guanyar unes eleccions municipals passa, inevitablement, per “trepitjar carrer constantment”, ja que aquesta és l’única fórmula que permet conèixer de primera mà les preocupacions dels veïns. I precisament per aquest motiu, l’alcalde de Badalona s’ha referit a l’ocupació il·legal d’habitatges com un dels problemes que pateixen actualment moltes ciutats i que repercuteix de manera inevitable sobre els veïns.

L’alcalde de Potons, Lluis Caldenteny, ha dit avui que per aconseguir arribar a tothom “s’ha de fer molt territori”. Segons Caldenteny, “la política de proximitat ha estat clau perquè en un municipi com Pontons el Partit Popular hagi obtingut en 4 legislatures majoria absoluta. Perquè la gent confií en el teu programa t’han de conèixer. La clau és la política territorial i només incrementant aquest concepte es pot créixer”.

L’alcalde de Bassella, Xavier Esteve, que governa amb majoria absoluta des de fa vàries legislatures, i on el PP es va presentar en solitari en les passades eleccions municipals, ha manifestat que l’únic misteri per obtenir la confiança dels electors és “treballar pel municipi”.

Esteve, que ha ressaltat que el seu ajuntament està totalment sanejat, ha dit que en tot el temps que porta d’alcalde el que ha intentat és “estar amb la gent i anar al dia a dia, i això ens ha anat animant”, i ha afegit que “els veïns ens han agraït la feina de tots aquests anys, i ens han recolzat elecció darrera elecció”.
 

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 gran convenció, barcelona, 25/01/2014 - 23:56

ha estat una gran convenció, tots els temes han estat molt interessants i enriquidors, però especialment aquest espai dels diàlegs municIpals en el que han explicat com gestionar un ajuntament de manera eficaç i amb solvencia.

#4 albert, cornellà, 25/01/2014 - 01:07

i, això dels 50 municipis, sumant els vots que hi han obtingut dóna un total de **** vots al PP. I el total d'admnistrats en aquests municipis, és de ..*****

#4.1 Ni fu ni fa, Sant Boi, 25/01/2014 - 12:21

Sí, aquestes xifres relativitzarien lo dels 50 municipis. Però només comptant Badalona (tercera ciutat de catalunya) i Castelldefels, possiblement sumin tants o més administrats que els municipis d'ERC o de ICV, per exemple...

#4.2 albert, cornellà, 25/01/2014 - 13:48

Tens força raó: van treure 477 regidors (4a. força) encara que CiU 3.858 i la CUP 101 p.exem., i el 12,67 % dels vots 3a. força,, i 2 alcaldies total

#3 castelldetona, tona, 24/01/2014 - 21:59

D'exhibicionistes ho són. Prò força municipal? Són, no governen a 50 ajuntaments, i n'hi 960! Són exhibicionistes

#2 2014 sí i sí, Democràcia i Llibertat, 24/01/2014 - 21:41

Ens deien que no podíem, que estava prohibit, que no ens deixarien, que érem pocs, però la veritat és que estem fent el somni realitat.

http://www.youtube.com/watch?v=RtF2djy6U-s

Aquest és el nostre any, sí i sí. Esteu preparats per a fer història?