Publicitat
Política · 26 d'Octubre de 2021. 19:09h.

El PPC exigeix a Borràs “deixar immediatament el càrrec”

Alejandro Fernández acusa la presidenta del Parlament de manca d'ètica

El PPC exigeix a Borràs “deixar immediatament el càrrec”

El president del PPC, Alejandro Fernández, ha afirmat que la presidenta del Parlament, Laura Borràs, “hauria de deixar immediatament el càrrec ja que no s'ajusta al llistó ètic que els partits separatistes s'havien marcat”.
 
Alejandro Fernández ha recordat que l'article que pretenen modificar va ser aprovat “pels mateixos separatistes el 2017 per intentar donar lliçons als altres i donar a entendre que el Parlament lluitava més que cap altre contra la corrupció, quan és evident que fins que no hi ha una condemna una persona no perd el càrrec públic”.
 
En aquest sentit, el president popular ha destacat que han mantingut aquest criteri “fins que els hi ha tocat, ja que ara és Laura Borràs la que serà jutjada, gairebé amb tota seguretat, per corrupció”, i ha insistit a afirmar que el que hauria de fer és deixar el càrrec.
 
Finalment, Alejandro Fernández ha lamentat que “una vegada més els partits separatistes tornen a desprestigiar les institucions”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Marc de Vich, Vich, 27/10/2021 - 13:24

Lo malo es que no es solo ella, la que cobra de la fiesta. Son 250000 personas en toda Cataluña con sueldos de 50.000 € mínimo. Claro que tributan a España, no faltaría más. El problema es la idoneidad y la cuantía. Vamos por mover papelas de una mesa a otra, hablar del Barça y llevar un lacito y todo ello con un catalán no C.

#2 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 26/10/2021 - 19:37

No se perque us sorpreneu tant amb aquesta percherona famella.

Qui es la Tachenko ja ho va deixar ben clar a la seva curta pero memorable radiografia al debat d´investidura de Pulgarcito l´entomoleg Alejandro Fernandez :

https://www.youtube.com/watch?v=kOAt70y4jEg

A sus pies doña Tachenko, a sus pies.

Es tremendu

#1 Masias , Mis posaderas , 26/10/2021 - 19:24

Borrás ha cobrado su nómina de 14.000 euros mensuales.

Se ha puesto el doble de sueldo que el Presidente de España, el Presidente de Italia o el Primer Ministro del Reino Unido.

Es la tipa es la que da charlas sobre 'represión' y 'sufrimiento'.