Publicitat
Política · 10 de Setembre de 2008. 13:50h.

El PPC exigeix a Carod el cessament d'Alfred Bosch

"És intolerable que un càrrec públic no només no condemni la violència, sinó que la justifiqui”

El PPC exigeix a Carod el cessament d'Alfred Bosch

Sirera, en una imatge d'arxiu

El president del Grup del PPC al Parlament, Daniel Sirera, ha exigit al conseller de la vicepresidència Josep Lluis Carod Rovira, que destitueixi el coordinador de l’Àrea d’història i pensament contemporani del departament de Vicepresidència, Alfred Bosch, per comparar el PPC amb el terrorista Ossama Bin Laden.
 
En una intervenció a TV3 al programa “Els matins”, Bosch ha legitimat les agressions al PPC durant la Diada afirmant que “és lògic i normal que tots aquells que creuen que Catalunya no ha arribat a la seva plenitud nacional s'expressin amb tota llibertat. Si el Bin Laden es passegés per les desfilades d'USA és normal que la gent contesti".
 
Sirera ha assenyalat que “és intolerable que un càrrec públic compari un partit democràtic amb un terrorista i que a més a més, no només no condemni la violència sinó que la justifiqui”. En aquest sentit ha afirmat que “és obligació del Govern garantir el respecte a la pluralitat política, condemnar qualsevol acte de violència i, sobretot, impedir que els càrrecs públics no compleixin aquests principis”. “Per tant, exigim al senyor Carod que prengui mesures”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Kordefoc, Barcelona, 10/09/2008 - 18:37

Si algú hagués de cessar a tots els capsigranys espanyols que en un moment o altre han dit alguna barbaritat de Catalunya a la Cope o en la intimitat de la seva porquera....la meitat d'Espanya estaria treballant per les nits i a la foscor per sobreviure.

#13 pep, manresa, 10/09/2008 - 17:40

juan, és Espanya qui odia a Catalunya, només ens volen per treure'ns el suc mentre ens imposen la seva llengua i les seves fronteres.
Jo només vull la independència de Catalunya, i Espanya que faci la seva via en pau

#12 juan, zaragoza, 10/09/2008 - 17:19

.. el problema se produce cuando los fanaticos llegan a las instituciones y las utilizan, y digo fanaticos a los que hablan de colonos inadaptados, de los que solo odian a España sin mas ideologia, y sobre todo los que se reinventan la historia

#11 juan, zaragoza, 10/09/2008 - 17:18

Pep de manresa, desde luego que los que llevan "estanqueras" (no quiero ni pensar si alguien se refiera asi a la señera el mar de lagrimas y lloros) y esvasticas son FANATICOS E INTEGRISTAS pero es que en cat no tienen representacion nignun, el problema

#10 Laura, vic, 10/09/2008 - 16:39

Aquest Bosch fa el que ha de fer, si no fos aixis com cobrarie 3.500 e al mes. Sembla mentida que on baralleu. Jo i la meva familia esten tots "endollats" a la Gene i si m`ho demanem tambe ho farè. Fora peperos.ViscaERC i visca Catalunya Lliure