Publicitat
Política · 6 d'Abril de 2017. 10:45h.

El PPC exigeix a Catalunya Ràdio el cessament de David Fernàndez

Levy veu "inconcebible" que mantinguin al col·laborador que va participar en l'intent d'ocupació de la seva seu

El PPC exigeix a Catalunya Ràdio el cessament de David Fernàndez

Fernàndez, davant la seu del PPC

La vicesecretària d'Estudis i Programes del Partit Popular i diputada del PPC al Parlament, Andrea Levy, ha registrat una pregunta a la Mesa de la Cambra sobre la participació del col·laborador habitual a Catalunya Ràdio i ex diputat de la CUP David Fernández a la manifestació convocada pel grup Arran a la seu del PPC el passat 27 de març “per impedir el seu normal funcionament democràtic”.

Andrea Levy ha exigit "el cessament de David Fernández com a col·laborador de la ràdio pública catalana, perquè el seu comportament és incompatible un servei públic d'informació neutral que Catalunya Ràdio ha de garantir. No pot ser que aquest mitjà ofereixi un espai d'opinió a una persona que ha intentat impedir el normal funcionament d'un partit polític democràticament representat al Parlament".

Per aquest motiu, la diputada autonòmica popular ha elevat al Govern el seu malestar per la presència d'aquest col·laborador vinculat a la CUP en un mitjà públic, a més de demanar-li al seu director, Saül Gordillo, que el cessi.

"Assistim permanentment a una utilització dels mitjans públics de Catalunya a favor del projecte independentista, però ja és inconcebible que una persona que ataca el PP de Catalunya formi part de les veus autoritzades d'opinió a la ràdio pública de Catalunya", ha subratllat Andrea Levy.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 botifler1914, Sinitaca, 06/04/2017 - 11:41

El pobre de algún sitio ha de cobrar...

#1 Joana disc-jockey, Bcn, 06/04/2017 - 11:28

Vaya elemento este David Fernandez. Todo el dia va de quinqui y asusta cabras?.