Publicitat
Política · 13 de Desembre de 2016. 08:32h.

El PPC exigeix a Forcadell la reprovació dels diputats de la CUP

Alejandro Fernández veu "inadmissible" trencar fotos del Rei en seu parlamentària

El PPC exigeix a Forcadell la reprovació dels diputats de la CUP

Alejandro Fernández, amb Albiol, en una foto d'arxiu

El portaveu del grup parlamentari del PPC, Alejandro Fernández, ha exigit la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que procedeixi a la reprovació dels diputats de la CUP que han trencat imatges del Cap de l'Estat en seu parlamentària.

Fernández ha explicat que aquests fets atempten clarament contra el reglament del Parlament, contra el codi de conducta dels diputats i contra els mínims d'educació i respecte que una societat plural i democràtica ha de tenir.

El portaveu popular espera que la Fiscalia actuï d'ofici i ha assenyalat que s'han d'iniciar accions també al Parlament. Per aquest motiu ha anunciat que portarà aquesta petició de reprovació demà a la Mesa i la Junta de portaveus per considerar l'actuació de la CUP com "inadmissible".

"Qualsevol demòcrata i persona civilitzada ha de condemnar i rebutjar unes imatges com les d'avui", ha afegit urgint a la resta de grups parlamentaris a pronunciar-se. "Aquesta no és la Catalunya que volem, una Catalunya on es falta el respecte a persones, a institucions, on s'atempta contra la pluralitat i la democràcia", ha manifestat instant a Puigdemont a trencar els acords amb la CUP.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Juan Garcia, Barcelona, 13/12/2016 - 09:04

Ja va sent hora qeu s'apliqui la llei de partits i s'expulsi del parlament els feixistes de la CUP.