Publicitat
Política · 12 de Gener de 2009. 14:16h.

El PPC exigeix la dimissió de Saura

Per participar a la manifestació contra Israel malgrat ser conseller d'Interior

El PPC exigeix la dimissió de Saura

Saura, Mayol i Colom, a la manifestació de dissabte a Barcelona

El president del Grup Parlamentari del PPC al Parlament de Catalunya, Daniel Sirera, ha demanat la dimissió del conseller d'Interior, Joan Saura, per la presència d'un arma durant una manifestació en la qual ell mateix participava. Sirera demana explicacions a Saura per a saber "si va participar en la manifestació en condició de conseller o de president d'ICV". En aquest sentit reclama al president de la Generalitat, José Montilla, que expliqui "si Saura assistia a la manifestació en representació del Govern així com si creu apropiat que els seus consellers assisteixin a aquestes manifestacions".
 
“Saura és el responsable de la seguretat i de l'ordre públic i no pot desprendre's de la condició de Conseller d'Interior segons li convingui”, ha afegit, i en aquest sentit el dirigent popular ha convidat al líder d'ICV a “deixar el seu càrrec si no és capaç der compatibilitzar-ho amb les seves funcions de partit”.  
 
En aquest sentit, el dirigent popular ha lamentat “la mala imatge internacional que s'ha donat amb l'exhibició d'una pistola, ja que no és pròpia d'un país democràtic”. El PPC vol saber "per què els Mossos d'Esquadra no van actuar davant el manifestant que va exhibir l'arma, independentment de si aquesta era autèntica o no". Per aquest motiu ha reclamat un informe “sobre l'actuació dels Mossos durant la manifestació, ja que va poder estar en perill la seguretat dels assistents”. També s'ha demanat conèixer "les diligències obertes per la conselleria d'Interior sobre aquest incident ja que l'exhibició d'armes en una manifestació pot ser constitutiva de delicte".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Rafael, bcn, 13/01/2009 - 09:29

Paco: vas veure la mani? hi havia 2000 musulmans q feien por, el matrimoni saura, i un parell de ciutadans d'aquells q no se'n perden ni una...

#9 Josep Mª, Terrassa, 13/01/2009 - 08:59

A l'any 1936, les esquerres, amb la seva victòria electoral ens van arrossegar a una guerra per no saber administrar aquella victòria a les urnes.
Ara, les esquerres, a Catalunya ens estàn portant a la misèria i a la nostra desparició com a poble.

#8 ALEKSANDROS, BCN BRUTA, 12/01/2009 - 22:39

DESPRÉS PARLEN DEL "DESAPEGO" VERS LA CLASSE POLÍTICA... SER UN HONORABLE CONSELLER DE LA GENERALITAT NO ÉS UN PIN QUE POSA I ES TREU QUAN UN VOL!!! ESTAN DEVALUANT UNA INSTITUCIÓ, LA ESTAN PROSTITUINT!!!

#7 pifano, barna, 12/01/2009 - 18:19

Un manifestante armado en cercanía del ministro de interior. Y los dos en lucha por apoyo a una de las organizaciones más criminales que existen en el mundo. Y todo en Barcelona no en Gaza ni en el sur de Colombia. Vivir para ver, oiga.

#6 Pako, Santako, 12/01/2009 - 17:06

Els assistents a la manifestació eren el Saura, la Mayol, el Lluis Llach i els 2000 politics i famosos pseudoprogressistes que van neixer amb una pancarta a la ma...ah! i també hi havia un o dos Palestins...