Publicitat
Política · 25 de Març de 2009. 13:01h.

El PPC exigeix "una remodelació del Govern"

"L'atur no para de crèixer, no hi ha finançament, Interior vostès mateixos....".

El PPC exigeix "una remodelació del Govern"

Dolors Montserrat

La portaveu del PP, Dolors Montserrat, ha demanat en roda de premsa al Parlament una remodelació del Govern de la Generalitat. "És el moment de remodelar el Govern de Catalunya", ha assegurat la dirigent Popular, que ha argumentat la seva petició en que "l'atur creix, no hi ha finançament, Interior vostès mateixos....".

Dolors Montserrat ha afirmat també que "Saura ha filtrat l'informe sobre els Mossos", a més de lamentar que la carta del conseller adreçada als Mossos "no li ha sortit del cor". "Ens farà un favor a tots si plega, no al PP, nosaltres vetllem per tots", ha sentenciat en aquest sentit.

"Li vaig suggerir a Nebrera: 'escolta Montse, tenint en compte que Saura ha filttrat els informes, seria bo que comparegués dijous a la comissió de justícia' i li va semblar bé", ha explicat la portaveu del PPC, per tot seguit indicar que "la resposta del conseller, que 'no', que ja compareixerà dimarts". "Demano a Saura que dessallotgi les universitats ocupades per manifestants anti-Bolonya", ha manifestat d'altra banda.

També ha denunciat que els informes que el Govern atorga "a dit", aquells que s'atribuïxen per quantitats inferiors als 12.000 euros, no estan al Registre Públic de Contractes. Montserrat ha explicat que el diputat del PP, Josep Llobet va ser al Registre Públic de Contractes i "ho va poder comprovar" i és per això que ha demanat "una comissió d'investigació".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat