Publicitat
Política · 16 de Juny de 2011. 17:01h.

El PPC insta a "desallotjar" la Plaça Catalunya

Alberto Fernández diu que a "Barcelona no pot imperar l'anarquia i els radicals"

El PPC insta a "desallotjar" la Plaça Catalunya

Una imatge de l'ocupació de Plaça Catalunya

El president del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha dit que "Barcelona té des de fa temps un triple problema de delinqüència, incivisme i ordre públic que s'ha de solucionar". "Generalitat i Ajuntament han de personar-se com acusació particular amb totes les conseqüències i per tots els delictes tipificats al Codi Penal contra els violents i radicals que ahir van provocar altercats", ha indicat.

"El temps, una vegada més, ens ha donat la raó. Els incidents d'ahir a l'exterior del Parlament han estat els últims i probablement els més greus, però desgraciadament no han estat els únics durant els darrers anys provocats per radicals i antisistema arrelats a Barcelona, que es mouen pels carrers amb total impunitat i es beneficien dels complexes i la manca de determinació de l'Ajuntament i la Generalitat, indiferent del color que els governi", ha assegurat.

Segons Fernández Díaz, "cal un nou pla de seguretat i una nova ordenança de civisme per garantir la convivència i la seguretat amb mà ferma, així com propostes per lluitar contra la impunitat dels antisistema i radicals a Barcelona".

El dirigent popular ha demanat "perdre els complexos i explicar que es farà amb la Plaça Catalunya, ja que en aquests moments la plaça està ocupada pels radicals i no pels indignats que fa dies que van marxar". "Barcelona no pot ser una ciutat de radicals i antisistema, una ciutat on imperi l'anarquia, ha de ser una ciutat de llei i ordre, on les normes es facin complir i aquells que les infringeixen siguin condemnats per part dels tribunals", ha finalitzat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#2 XAVI, BARCELONA, 16/06/2011 - 23:45

Totalment d'acord i soc independentista. Órdre i independència. Un milió i mig d'indignats contra el tribunal constitucional varem sortir al carrer i l'endemà hi havia emprenyament peró òrdre al carrer. Tenim el que ens mereixem. Votem en consequència i si no, no val tot.