Publicitat
Política · 12 d'Abril de 2016. 14:57h.

El PPC insta Colau a "personar-se contra el regidor" de la CUP

Alberto Fernández considera que l'alcaldessa "ha d'emparar la Guàrdia Urbana"

El PPC insta Colau a "personar-se contra el regidor" de la CUP

Alberto Fernández

El president del PP barceloní, Alberto Fernández, considera que "Colau a més de fer judicis de valor sobre el cas Garganté, hauria d'emparar a la Guàrdia Urbana i personar-se en la causa judicial oberta contra aquest regidor de la CUP".

En aquest sentit ha destacat que "Colau té tots els elements per fer una primera valoració tant política com jurídica sobre el cas, quan l'ajuntament es decideix presentar-se a una causa judicial no espera que el jutge decideixi, et persones amb una opinió ja formada que després pot ser o no, ratificada pel jutge".

Així mateix, ha recordat que "Colau disposa de molta informació, atestats, proves documentals, àudios i vídeos que poden fer un primer judici de valor i no limitar-se a dir que no li va agradar el que va escoltar en el vídeo". Per això, ha afegit "Colau no pot emparar la CUP, ha d'emparar a qui li toca que és la Guàrdia Urbana".

Per al dirigent Popular, "amb el criteri que segueix Colau, el consistori no es personaria mai a res". "Colau ha de prendre decisions, enviant a Fiscalia tota la informació de la qual disposa, els sindicats de la Guàrdia Urbana s'han personat i el ministeri fiscal, però l'Ajuntament continua desaparegut, demostrant que Colau continua gesticulant, dient que defensa a la Guàrdia Urbana, però després no es persona".

Alberto Fernández considera que "l'alcaldessa Colau hauria de comparèixer divendres a la comissió, perquè a més del comissionat de seguretat, ella és la màxima responsable en seguretat, ningú li va obligar a ser regidora de seguretat, va assumir personalment aquesta responsabilitat".

D'altra banda, ha assegurat "ens agradaria saber els motius pels quals no es va saber res per part de l'Ajuntament dels fets ocorreguts el 23 de març, ja que fins que el passat 7 d'abril un mitjà de comunicació va fer públic el vídeo de Garganté conversant amb el metge".

Alberto Fernández recorda que "estem parlant de fets molt greus, ja que presumptament es cometen diversos delictes, coaccions a un metge, denúncia falsa davant la Guàrdia Urbana i recolzar l'activitat il·legal del top manta". "L'Ajuntament no pot amagar informació que afecta la seguretat i la convivència".

Finalment s'ha preguntat els motius pels quals grups com PSC i ERC no es pronuncien sobre aquesta qüestió. "El PSC ha governat Barcelona molts anys, no té res a dir sobre un fet tan greu?”.

"Aquest fet és una exemple més del desordre de l'ajuntament, fins als socialistes renuncien a demanar explicacions per no entorpir les seves converses i negociació amb Colau per formar un nou govern a Barcelona", ha lamentat. "Els socialistes i Colau saben que no poden enfadar la CUP, ja que per molt que pactin Colau, PSC i ERC, sempre necessitaran el vot amic de la CUP".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat