Publicitat
Política · 28 d'Agost de 2010. 14:58h.

El PPC insta Montilla a convocar ja les eleccions

Sánchez-Camacho: "no és bo per als catalans prolongar la paràlisi i l’agonia del govern tripartit"

El PPC insta Montilla a convocar ja les eleccions

Sánchez-Camacho i Fernandez Díaz, a les Festes de Sants

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha demanat a Montilla que “convoqui eleccions la setmana que ve amb l’inici del curs polític”. La presidenta del PPC ha afegit que “si Montilla manté un mínim de responsabilitat ha de saber que no és bo per als catalans prolongar la paràlisi i l’agonia del govern tripartit. Els catalans no poden esperar més a que hi hagi un canvi”, ha afegit.

En aquest senti la presidenta del PPC ha manifestat que “a Catalunya l’alternativa al tripartit no és un govern de CIU que busca l’independència sinó un partit seriós com el Partit Popular que es preocupi per resoldre els problemes reals dels catalans”. Per Sánchez-Camacho “Catalunya necessita una alternativa amb serietat i sentit comú, un govern que sàpiga prioritzar la sortida de la crisi i es deixi d'aventures independentistes i nacionalistes”.

“Catalunya necessita un govern que dugui a terme noves polítiques d’immigració, aporti solucions a la crisi, polítiques de lluita contra l’atur i contra l’inseguretat ciutadana”.  Per això la presidenta del PPC considera que “plantejar referéndums independentistes com a objectiu significa buscar la inestabilitat política en un moment de greu crisi econòmica i és la demostració que hi ha partits polítics especialistes en crear problemes en lloc de solucionar-los”.

 Per això Sánchez-Camacho insisteix en que amb la greu crisi econòmica “l’independència que busca CIU no és l’alternativa al tripartit”. El que menys necessiten els catalans  és que se’ls creïn més problemes, intranquil·litat e incertesa".
 
“Els catalans no es deixaran entabanar pels partits que només parlen des del nacionalisme acomplexat i escoltaran a les formacions que sabem crear ocupació i oportunitats de creixement econòmic,  per que Catalunya torni a ser la locomotora econòmica de Espanya, i per això cal obrir-se i no tancar-se", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Sebastià Dalmau, Barcelona, 29/08/2010 - 13:08

Alícia, au ves i posa un recurs de inconstitucionalitat a Catalunya sencera, a veure si el TC, ens declara a tots il·legals i llavors tu i els teus, podreu governar a "Cataluña"

#4 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 29/08/2010 - 00:23

Sí, el que és bo pels catalans és el que diu el PP: corrides de toros, caça d'ocells amb cola, castelllanització de l'ensenyament, de la TV3 i dels rètols dels comerços, transvasament de l'Ebre, urbanització salvatge com a València i a la guerra

#3 Hoped, Barcelona, 28/08/2010 - 21:57

Alicia, el que no és bo per als catalans és haver de suportar la teva imatge grollera i el teu discurs repetitu, avorrit i buit de contingut.

#2 ex erc, Lleida, 28/08/2010 - 21:35

no sé com té la barra aquesta tòtila de parlar sempre en nom de tots els catalans .... Que potser no sap quin és el percentatge de vots que arroplega a Catalunya el partit hereu del franquisme ???

#1 Ricard, Cpornellà, 28/08/2010 - 19:12

El que siga bo pels catalans poc conta. Conta el sou esplèndit que cobrem mentre estem apoltronats. Eh Jose?, i si arribem a cobrar la paga doble bona es, que els col.legis d'èlit son cars.