Publicitat
Política · 20 d'Abril de 2017. 14:47h.

El PPC intenta mobilitzar la Catalunya unionista

Albiol afirma que els partidaris de seguir a Espanya "som més i millors"

El PPC intenta mobilitzar la Catalunya unionista

El president del PPC, Xavier Garcia Albiol, ha presentat el lema de la campanya que el PPC s'iniciarà el mes de maig, "la Catalunya valenta 'és la que aposta per la llibertat i la democràcia, la que pateix l'asfíxia rupturista del Govern" .

"En termes futbolístics, pretenem jugar el partit a l'atac per convèncer, vam sortir a fer gols, som més i millors", ha explicat. "Els que no som independentistes estem fent un acte de valentia només amb dir-ho públicament, ja que tenim davant a la Generalitat que pretén coaccionar tots aquells que no volen la ruptura", ha afegit posant d'exemple "el xantatge i l'amenaça de Junqueras anunciant una declaració unilateral d'independència".

"Responem a les amenaces sortint al carrer, parlant amb els veïns", ha assenyalat, remarcant que "representem a tots aquells que estem farts del procés, que estem farts que la Generalitat gasti temps i diners en un projecte independentista que el Govern d'Espanya no permetrà ".
 
Amb un total de 96 actes durant el mes de maig protagonitzats per diputats i dirigents del PPC, la campanya discorrerà per tot Catalunya, començant a Mataró, "sortim al carrer, donem la cara". "En aquests moments d'intensitat política hi ha un únic partit constitucionalista disposat a sortir dels despatxos, deixar la moqueta i afrontar la realitat cara a cara, aquest partit és el PPC".
 
"A diferència dels que tenim davant, nosaltres creiem que la pluralitat no significa apartar els que no pensen com nosaltres, vol dir respectar i acceptar les idees dels altres dins el marc democràtic", ha explicat.

En aquest sentit ha detallat que es repartiran un total de 600.000 fullets "en què expliquem que seguim apostant per la concòrdia i la convivència de Catalunya amb la resta d'Espanya". "Ens basarem, més enllà de la defensa de l'Estat de Dret i l'argumentació legal i econòmica, també en un aspecte bàsic, aprofundir en l'aspecte emocional del sentiment de pertinença", ha afirmat.

"Volem seguir convencent a tots els catalans que volem seguir formant part d'Espanya". "Tocarem la fibra de tots ells des de la sinceritat i amb voluntat de concòrdia, posarem en valor el que ens representa i ens uneix com a catalans i espanyols", ha afegit.
 
Per acabar, Garcia Albiol ha manifestat que "serà una campanya valenta i atrevida, parlarem clar, de sentiments, a peu de carrer, donant veu a tots aquells silenciats, coaccionats i amenaçats pel Govern independentista de la Generalitat".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#20 !!*!!, Bcn, 21/04/2017 - 15:35

Aquesta vegada em sembla que no continuaran a parlar de ridicul. Dic jò, vaja.

#19 J. Pijoteras, Barcelona, 21/04/2017 - 14:59

Vaya supremacista.

Y aún se quejaran de los supremacistas indepes.

Tal para cual.
La otra cara de la misma moneda.

#18 Alejandro, Barcelona, 21/04/2017 - 12:59

Pues va a ser que no, al menos por lo que a mi respecta. No comulgo con la ética que impera en el pp, ni con la de otros partidos podridos por la corrupción.

#17 pepe.----, andorra, 21/04/2017 - 12:24

y q pintan los peperos y los lealistas de irlanda del norte? Q encabezonamiento con introducir el vocablo en neolengua de unionista por parte de los separatas. Lo unico q hay es un grupo de españoles q se dedican a apuñalar por la espalda, con ayuda extranjera, a otros españoles. Lo de unionismo, es neolengua separata.

#17.1 JUANICO, Barcelona, 21/04/2017 - 14:57

Y qué más da, o qué importancia tiene el calificativo ?

Hemos de hablar de botiflers y maulets ?

De catalanistas y españolistas ?

Federico, dime tú

#16 Escèptic , Bcn, 20/04/2017 - 21:29

Mira que si aconsegueixen omplir placa Catalunya?