Publicitat
Política · 25 d'Octubre de 2011. 21:23h.

El PPC només va demanar la valoració de Sánchez-Camacho

Enric Millo li ho va comunicar al director del CEO sis dies abans que Jorge Fernández fos proclamat candidat

El PPC només va demanar la valoració de Sánchez-Camacho

Imatge de la carta

El PPC va informar el CEO que el polític de la seva formació que s'havia de valorar al baròmetre era la presidenta dels populars catalans, Alícia Sánchez-Camacho. Així li ho va comunicar el diputat Enric Millo al director del Centre d'Estudis d'Opinió, Jordi Argelaguet, mitjançant una carta que va entrar a registre al Parlament el passat 27 de setembre, dos dies abans que s'iniciés l'enquesta. Jorge Fernández Díaz, però, va ser proclamat cap de llista per Barcelona el passat 1 d'octubre.

Segons indicava Millo a la citada carta, "en contestació a la vostra missiva del proppassat 5 de setembre d'enguany, en què demanàveu que us indiquéssim el líder del nostre partit polític objecte de valoració de cara al treball de camp de la tercera onada de l'any 2011 del baròmetre d'opinió, et faig avinent que continuarà sent la Presidenta del partit, Sra. Alícia Sánchez-Camacho i Pérez, la qual cosa us comuniquem als efectes oportuns".

Malgrat tot, el candidat del PPC a les properes eleccions generals, Jorge Fernández Díaz, ha lamentat que és l'únic dels aspirants al Congrés que no ha estat valorat a l'enquesta del CEO. És per això que ha reclamat una rectificació del baròmetre i considera que "mentre totes les enquestes publicades fins ara als mitjans de comunicació atorguen un important increment del suport al Partit Popular, resulta molt significatiu que l'únic candidat que no surt al baròmetre del CEO sigui el del PPC".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Marisa, Mataró, 26/10/2011 - 12:32

Veig que l Enric Millo continua mantenint la mateixa honestedat i lleialtat interna que quan era portaveu a CIU.
Suposo que deu estar treballant.se la gestoria a Madrid juntament amb la senadora Sánchez Camacho i, entretant, al PPC i al Fernández Díaz que els bombin!