Publicitat
Política · 31 de Desembre de 2013. 14:05h.

El PPC parla de "final d'etapa"

Millo creu que el president de la Generalitat "ha llançat la tovallola"

El PPC parla de "final d'etapa"

Enric Millo

El portaveu del PPC, Enric Millo, ha assegurat que el discurs del president de la Generalitat, Artur Mas, "em va sonar a discurs de final d'etapa" i que li va semblar que "llançava la tovallola". "S'enroca perquè diu que la única cosa que cal esperar del 2014 és que deixin fer el referèndum", ha lamentat.

"No vam veure cap aportació, ni solucions concretes, als reptes que té la societat catalana", ha afegit Millo, que ha puntualitzat que a aquesta situació s'hi afegeix un any nou bolcat a "mirar el passat", en una clara referència a la commemoració del tercer centenari de la caiguda de Barceliona en mans de les tropes borbòniques. Per a Millo, insistir en la via del referèndum és encarrilar Catalunya "en una via morta que no porta enlloc, només a la frustració".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#6 angel, catalunya no es españa, 02/01/2014 - 00:06

No se si Millo o Pitjo, pero els ciutadans democrátics catalanes i catalans sortirém al carrer. No llençarem cap tovallola, sinó que recollim les tovalloles que els que sentien españoles que han llençat tovalloles de ser españoles per convertir catalans independents.

#5 joan, manresa, 31/12/2013 - 17:49

El Casal tancant ya la paradeta.,aquestas carotas encare ens fotaríen amargar la festa..,Sr.Millo,qui te gana somia pa..,estan fent un ridicul a escala mundial.Dexins en pau,i treguis de las sevas petitetas neuronas al Nostre President.No veu que cada día el PP fot el ridicul..,Sr.Millo,aire,aire

#4 Mariona, Rubi, 31/12/2013 - 17:42

Quan parla de final d'etapa, deu ser pensant en
el seu partit oi sr. Millo? Entre La Camarga i la
imatge que dóna la seva "jefa" estan vostés ben
arregladets, per criticar als altres .......

#3 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 31/12/2013 - 17:37

Quan van entrar a la roda de premsa del darrer dia de l´any 2013, van preguntar qui quedava, i van respondre: SOLOMillo.
Així m´ho han contat i així ho he explicat.

#2 2, d, 31/12/2013 - 17:09

Collons Millo, quin paperot! Tant necessitat estàs ?