Publicitat
Política · 18 de Juny de 2020. 22:34h.

El PPC proposa el tancament de les 'ambaixades' i el Diplocat

Santi Rodríguez ho planteja "en lloc de retallar en investigació"

El PPC proposa el tancament de les 'ambaixades' i el Diplocat

El portaveu del Partit Popular de Catalunya al Parlament, Santi Rodríguez, ha proposat aquest dijous al Govern que "tanqui les delegacions polítiques i el Diplocat en lloc de retallar en investigació".

Rodríguez, en la intervenció al ple del Parlament, ha denunciat que "el Govern ha retallat 53 milions en investigació, encara que li diguin reorientar, perquè queda molt bé dir que no es faran retallades, però en un entorn de menys ingressos i més despeses el que s'ha de fer és prioritzar".

El portaveu del PPC ha manifestat "el rebuig" a aquesta retallada i ha reclamat "impulsar la transformació del sector industrial i la innovació" i ha insistit en "no perdre recursos destinats a la recerca a Catalunya".

Rodríguez ha reiterat la necessitat d'impulsar la indústria 4.0 i donar suport al sector de l'automòbil, que "genera més de 43.000 llocs de treball", i ha demanat informació sobre "la retallada" al programa de suport al sector de l'automoció, que en els Pressupostos ha quedat reduït a 2,9 milions. "Si hi ha hagut i hi ha un element que debilita l'economia és el procés" ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat